ИПХ ЗИЛОТ+
Poznat
- Poruka
- 8.430
Требало би... Не само што саме постају мање раскалашне због тога, већ и околини сигнализирају потребно смирење и чување тимеPa sad vam većina žena živi u gradu. Neće valjda u gradu da nose marame?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Требало би... Не само што саме постају мање раскалашне због тога, већ и околини сигнализирају потребно смирење и чување тимеPa sad vam većina žena živi u gradu. Neće valjda u gradu da nose marame?
Da li se muskarci i zene duhovno razlikuju?Није мање, исто је изнутра... Треба духовни вид, ко Адам што је имо пре пада, није видео "жену" већ помоћницу равну себи
Jos nesto mu je palo na pamet za coveka osim.parenja a u vezi parenja.Kako je Bog uopšte izmislio žensko telo?
E još juče sam hteo da otvorim temu kako MU je parenje palo na pamet...ne samo kod sisara, kako mu je palo na pamet da ptica snese jaje?
Tu pada sva "logika" da je Bog stvorio čoveka po svom liku. Ili Bog nikad nije ni postojao ili je oba pola.
Priča o Hermafroditu objašnjava dvopolnost. Nije priča iz Biblije, ali ionako dosta miksa ima među različitim religijama i mitovima.
kako se samo nisam ranije setio?Da li je zena manje ljudsko bice od muskarca s obzirom da je udaljena od originala ?
pa zato i jesam i ja adam krivНије мање, исто је изнутра... Треба духовни вид, ко Адам што је имо пре пада, није видео "жену" већ помоћницу равну себи
pa, jel vidis? eto, sad je jasno zasto ne moguFantasticno je ovo pitanje! . Da li je muska duhovnost superiornija od zenske?
Ako smo jednako i tom.smislu xasto zene ne mogu da budi episcopaat vladike u crkvi.
ne lupajPo biblijskom postanku Covek je prvotno Hermafrodit a ne muško.
Sad idite i više ne grešite.
Sta znaci hermafrodit.Po biblijskom postanku Covek je prvotno Hermafrodit a ne muško.
Sad idite i više ne grešite.
Dvopolan.Sta znaci hermafrodit.
Pa ja sam odmah rekao da je u pitanju bio hermafrodit, ne piše u Bibliji ali piše u mitologiji i jednostavno nije logično da je Bog = muškarac.Rabini su shvatili da je Adam stvoren kao hermafrodit; jednina u jednom pogledu, množina u drugom. Raspravljalo se o tome kako je Adam točno konstituiran kao interseksualno biće. Rabin Jeremiah ben Elazar smatrao je da je Adam bio androgin, dok je rabin Samuel bar Nachman smatrao da je Adam bio više poput sijamskih blizanaca. Evo odlomka iz Bereishit Rabba 8:1:
… Rekao je R’ Yirmiyah ben Elazar: U času kada je Sveti stvorio prvog čovjeka, stvorio ga je androgina kako je rečeno, “muško i žensko stvorio ih je”. Rekao je R' Shmuel bar Nachmani: U času kada je Sveti stvorio prvog čovjeka, stvorio je [za] njega dvostruko lice/di-prosopon/du-par'tsufin, i prepilio ga i napravio mu leđa, leđa ovdje i naličje [t]ovdje, kao što je rečeno, “Nazad/ahor i prije/qedem Ti si me oblikovao” [Psalam 139:5].
Bog nije muskarac.Pa ja sam odmah rekao da je u pitanju bio hermafrodit, ne piše u Bibliji ali piše u mitologiji i jednostavno nije logično da je Bog = muškarac.
Sa druge strane imam pitanje: zašto je Adam toliko kukao na svoj ženski deo i na kraju je uspeo da iskuka i Bog je rastavio ženske atribute od njega, po čemu ispada da su žene bukvalno otpad, jbg, odbijam da imam takav stav.
Bog nije muskarac.
Bog je hermafrodit.
Ima li bog i sise haha
Jevrejska Tora se razumjeva tako da ništa nema kao tvrdnja vec povezujes elemente u cjelinu to je ta vrijednostPa ja sam odmah rekao da je u pitanju bio hermafrodit, ne piše u Bibliji ali piše u mitologiji i jednostavno nije logično da je Bog = muškarac.
Sa druge strane imam pitanje: zašto je Adam toliko kukao na svoj ženski deo i na kraju je uspeo da iskuka i Bog je rastavio ženske atribute od njega, po čemu ispada da su žene bukvalno otpad, jbg, odbijam da imam takav stav.
Nigde ne pise bog ga je stvorio muskarcem.i zenom .Dvopolan.
Rabini talmudaju po običaju besmislice.Nigde ne pise bog ga je stvorio muskarcem.i zenom .
Komplikovana bi to bila operacija da je tako.A i bezpotrebna.Radjao bi sam bebe i ne bi mu bilo dosadno.
Nedostajao si mi iskreno, ne znam što se retko srećemoJevrejska Tora se razumjeva tako da ništa nema kao tvrdnja vec povezujes elemente u cjelinu to je ta vrijednost
Tako i Hernafrodit je posljedica sintezirane gradje a ne da pise stvori Bog Hermafrodita.
Krscani su unistili sve sto raste u Tori.
A šta će ženama sise sa 12, 13 godina? Zašto žene imaju sise nezavisno od toga da li je došlo do reprodukcije?Bog nije muskarac.
Bog je hermafrodit.
Ima li bog i sise haha
zene nisu otpad nego ekstrakcijaPa ja sam odmah rekao da je u pitanju bio hermafrodit, ne piše u Bibliji ali piše u mitologiji i jednostavno nije logično da je Bog = muškarac.
Ostade u adamu samo.prah hahazene nisu otpad nego ekstrakcija
muskarac je grumen zemlje koji sadrzi zlato a zena je 'cisto' zlato
El Shadai termin za boga u vrijeme Abrahama znači Svemoćne Sise pa tako imamo arheoloska otkrica statua s mnostvo sisa ..Znate kako, Judeizam je za inteligentne ljude jer aspekti Judeizma nisu za monoteiste oni vide tunelski crno bjelo.Judeizam unosi boje identično kao što je kreacija.Bog nije muskarac.
Bog je hermafrodit.
Ima li bog i sise haha