Zašto žene koje su neplodne imaju dojke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogrešno! Dojke na ženama, služe samo za dojenje. Sve ostalo su ljudi zloupotrebili i Izopačili. Ne služi ni anus, za trpanje, pa se mnogi trpaju. Bolesna ljudska psihologija, da proba sve i svašta. Pomračenje uma. Gubitak kontrole, nad razumom.
Konačno neki prihvatljiv odgovor.
Samo što nas vraća na početak, ono moje "a ZAŠTO".

Evolucija! Mač sa dve oštrice. Zašto?
Zato što je ljudska vrsta, kroz istoriju, zloupotrebila svoj organizam za igru i zabavu. Organi, koje poseduje svaka ljudska jedinka, imaju svoju ulogu, i tako se i treba odnositi prema njima.
Nisu namenjeni, ni za lizanje, ni za čupanje, udaranje... i niz drugih vrsta eksperimentisanja.

Pogrešno! Dojke na ženama, služe samo za dojenje. Sve ostalo su ljudi zloupotrebili i Izopačili. Ne služi ni anus, za trpanje, pa se mnogi trpaju. Bolesna ljudska psihologija, da proba sve i svašta. Pomračenje uma. Gubitak kontrole, nad razumom.
Bog kaze da su ukrasi to na zenama, a to mi muskarci itekako znamo da su punije dojke na zenama ukras, lijepe forme i velicine. Ko kaze suprotno laze.

Anus se ne moze sporediti sa tim.

Protiv neželjene plodnosti postoje tablete, a protiv rasta sisa ne, barem koliko znade prost svet. Govorim iz neutralnog ugla, mada svaki put kada popijem antibebi pilulu ili me nažulja brushalter, pitam se šta je taj Bog hteo? Ili je evolucija?
Daj primer još nekog sisara - sem krave - da ima sise pre potomaka, nema toga, samo žene i krave jbte
od 4 856 vrsta sisara mnogi od njih imaju normalno sise i pre potomaka
nego logično mi se nameće pitanje zašto ljudi koji ne razmišljaju previše imaju mozak :ceka:

Reci da su dojke samo za dojenje je isto kao da neko kaze drva su samo da radjaju voce. :) a to sto se od drveta moze grijati, praviti materijali, producira kisik, absorbira ugljicni dioksid, sto je skloniste za mnoge zivotinje, sto pravi hladi......ma nista to samo su drva da radjaju vocke :)

Na tom je nivo odgovor onnoga ko tvrdi da su dojke samo za dojenje.

Za svaki slučaj ako se plodnost vrati jer ljudski organizam ima moć popravke..
Neki kažu da su Amazonke sjekle svoju desnu sisu da bi lakše gadjale strelom.

Ali ima ti pitanje smisla jer kad su meni nudili desnu (nakon giljotine) nisam pristala. Tražila sam samo onu za “to go” jer sam u menopauzi i ne planiram da radjam.

Baš jučer se sredim na brzaka i dodjem kod ćerke, pogledam nešto niza se kad zaboravila sisu 🙈 al jedva da se vidi razlika, if you know what i mean 😉

Bog kaze da su ukrasi to na zenama, a to mi muskarci itekako znamo da su punije dojke na zenama ukras, lijepe forme i velicine. Ko kaze suprotno laze.

Anus se ne moze sporediti sa tim.
🤣 Evolucijom su približeni stavovi u odnosima muškog i ženskog pola. Naravno da su vremenom, polovi postali privlačni, jedno drugom, a samim tim i određeni delovi tela. To opet zavisi, od individue, ali se konkretno zna, koji organi su čoveku postali interesantni. Lepota žene je u muškom oku, i obratno. Znači proces evolucije, je odigrao ključnu i dominantne ulogu u percepciji odnosa, među polovima. To su ljudi, vremenom zloupotrebili, a znamo i kako.

Za svaki slučaj ako se plodnost vrati jer ljudski organizam ima moć popravke..
Neki kažu da su Amazonke sjekle svoju desnu sisu da bi lakše gadjale strelom.

Ali ima ti pitanje smisla jer kad su meni nudili desnu (nakon giljotine) nisam pristala. Tražila sam samo onu za “to go” jer sam u menopauzi i ne planiram da radjam.

Baš jučer se sredim na brzaka i dodjem kod ćerke, pogledam nešto niza se kad zaboravila sisu 🙈 al jedva da se vidi razlika, if you know what i mean 😉
Ja imam policistične obe, takođe nemam nameru da rađam, prijateljica iz Danske mi je rekla da je baš pitala i da tamo može da se uradi operacija vađenja cista a može i potpuno uklanjanje obe dojke, kod njih žena ima pravo da odlučuje o svom telu, kod nas...zaboli me ponekad poneka cista, retko doduše inače stvarno ne znam šta bih.

Ja imam policistične obe, takođe nemam nameru da rađam, prijateljica iz Danske mi je rekla da je baš pitala i da tamo može da se uradi operacija vađenja cista a može i potpuno uklanjanje obe dojke, kod njih žena ima pravo da odlučuje o svom telu, kod nas...zaboli me ponekad poneka cista, retko doduše inače stvarno ne znam šta bih.
Pa nemoj samo da čekaš. Skidaj i stavi umjetne ako si mlada ili ti je izgled bitan.
Od svih cancera taj je najlakši za lječenje sve dok ne krene da se širi dalje po tijelu .
Neko može da ga ima 5 godina dok dođje do kostiju ili dalje.

Meni moda i izgled ne znače ništa pa neke ljude zbunim što se tako šalim na račun sisa. 😅

E, upravo, ovo što si navela, je konkretan primer, da ljudsko telo, nije igračka. Znači, ne gura se ništa u njega, što je neprirodno, ne udara se, ne čupa se. Jednostavno, ljudsko telo je "hram", u figurativnom smislu, i mora da se čuva i neguje. Organizam obavlja svoju funkciju, i ne treba ga remetiti. Zbog toga ljudi često i obolevaju. Nažalost, ljudi malo pažnje posvećuju svom telu, a one izopačene, neću ni da komentarišem.

Jako je zanimljivo i svašta se nauči usput i u lošim stvarima.
Recimo veći procenat žena koje obole od ovog su one koje nisu dojile ili nisu radjale više od 1 dijete.

Još su mi rekli da sve više vide mlade žene koje su radile umjetnu oplodnju jer je tu velika i neprirodna igra sa hormonima.

Zanima me kakav je zapravo stav crkve po pitanju umjetne oplodnje..ako postoji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back