Ortak2
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Znači meni, zato i pitam. Stvarno me zanima.to sto ne verujes nista ne znaci prirodi i nauci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači meni, zato i pitam. Stvarno me zanima.to sto ne verujes nista ne znaci prirodi i nauci
Konačno neki prihvatljiv odgovor.Pogrešno! Dojke na ženama, služe samo za dojenje. Sve ostalo su ljudi zloupotrebili i Izopačili. Ne služi ni anus, za trpanje, pa se mnogi trpaju. Bolesna ljudska psihologija, da proba sve i svašta. Pomračenje uma. Gubitak kontrole, nad razumom.
Dobro je...kad sam ovo pročitala, shvatila sam da smo mi žene mogle proći i gore... zamisli ono dajem mleko i sir jbteŠta fali kravama
Daju mleko i sir i tele se
Pa daju i teletinu
A tebi ako baš smetaju sise ti ih odseci da ne bi bila krava
Evolucija! Mač sa dve oštrice. Zašto?Konačno neki prihvatljiv odgovor.
Samo što nas vraća na početak, ono moje "a ZAŠTO".
Bog kaze da su ukrasi to na zenama, a to mi muskarci itekako znamo da su punije dojke na zenama ukras, lijepe forme i velicine. Ko kaze suprotno laze.Pogrešno! Dojke na ženama, služe samo za dojenje. Sve ostalo su ljudi zloupotrebili i Izopačili. Ne služi ni anus, za trpanje, pa se mnogi trpaju. Bolesna ljudska psihologija, da proba sve i svašta. Pomračenje uma. Gubitak kontrole, nad razumom.
od 4 856 vrsta sisara mnogi od njih imaju normalno sise i pre potomakaProtiv neželjene plodnosti postoje tablete, a protiv rasta sisa ne, barem koliko znade prost svet. Govorim iz neutralnog ugla, mada svaki put kada popijem antibebi pilulu ili me nažulja brushalter, pitam se šta je taj Bog hteo? Ili je evolucija?
Daj primer još nekog sisara - sem krave - da ima sise pre potomaka, nema toga, samo žene i krave jbte
Pa šta i da daješDobro je...kad sam ovo pročitala, shvatila sam da smo mi žene mogle proći i gore... zamisli ono dajem mleko i sir jbte![]()
A ti ko da ti je 2 godine max pa ZAŠTO ovo ZAŠTO ono...Konačno neki prihvatljiv odgovor.
Bolje ne, što da sablaznjava i duhovnog čoveka glupostima?Najbolje da odes u neku crkvu da pitas svestenika ili nekog duhovnika![]()
mislis da bi me poslusalaBolje ne, što da sablaznjava i duhovnog čoveka glupostima?
Ko da je dobar par sisa preduslov za ulazak u CB ili bitno za vaskoliku vaseljenu?
Za svaki slučaj ako se plodnost vrati jer ljudski organizam ima moć popravke..Konačno neki prihvatljiv odgovor.
Bog kaze da su ukrasi to na zenama, a to mi muskarci itekako znamo da su punije dojke na zenama ukras, lijepe forme i velicine. Ko kaze suprotno laze.
Anus se ne moze sporediti sa tim.
Ja imam policistične obe, takođe nemam nameru da rađam, prijateljica iz Danske mi je rekla da je baš pitala i da tamo može da se uradi operacija vađenja cista a može i potpuno uklanjanje obe dojke, kod njih žena ima pravo da odlučuje o svom telu, kod nas...zaboli me ponekad poneka cista, retko doduše inače stvarno ne znam šta bih.Za svaki slučaj ako se plodnost vrati jer ljudski organizam ima moć popravke..
Neki kažu da su Amazonke sjekle svoju desnu sisu da bi lakše gadjale strelom.
Ali ima ti pitanje smisla jer kad su meni nudili desnu (nakon giljotine) nisam pristala. Tražila sam samo onu za “to go” jer sam u menopauzi i ne planiram da radjam.
Baš jučer se sredim na brzaka i dodjem kod ćerke, pogledam nešto niza se kad zaboravila sisual jedva da se vidi razlika, if you know what i mean
![]()
Pa nemoj samo da čekaš. Skidaj i stavi umjetne ako si mlada ili ti je izgled bitan.Ja imam policistične obe, takođe nemam nameru da rađam, prijateljica iz Danske mi je rekla da je baš pitala i da tamo može da se uradi operacija vađenja cista a može i potpuno uklanjanje obe dojke, kod njih žena ima pravo da odlučuje o svom telu, kod nas...zaboli me ponekad poneka cista, retko doduše inače stvarno ne znam šta bih.
E, upravo, ovo što si navela, je konkretan primer, da ljudsko telo, nije igračka. Znači, ne gura se ništa u njega, što je neprirodno, ne udara se, ne čupa se. Jednostavno, ljudsko telo je "hram", u figurativnom smislu, i mora da se čuva i neguje. Organizam obavlja svoju funkciju, i ne treba ga remetiti. Zbog toga ljudi često i obolevaju. Nažalost, ljudi malo pažnje posvećuju svom telu, a one izopačene, neću ni da komentarišem.Ja imam policistične obe, takođe nemam nameru da rađam, prijateljica iz Danske mi je rekla da je baš pitala i da tamo može da se uradi operacija vađenja cista a može i potpuno uklanjanje obe dojke, kod njih žena ima pravo da odlučuje o svom telu, kod nas...zaboli me ponekad poneka cista, retko doduše inače stvarno ne znam šta bih.
a šta kaže za koze?Bog kaze da su ukrasi to na zenama
Pitanje u temi i nije Božija zamisao, niti je Evu stvorio neplodnom sa ili bez dojki tako da ova tema nije za Religiju ..pa se zaključavaAjde neka bude...u nedostatku konkretnijih obrazloženja, mada ne verujem da je to Božija zamisao, zašto onda muškarci imaju bradavice?