Да ли нас загледају као што ми загледамо њих, наше тело, покрете, да ли су им секси разни случајни пролазници на улици, да ли фантазирају о нама исто као што ми фантазирамо о њима..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да нисуSta mislis?
Фантазираш о случајним пролазницама? Буди Бог с тобом дете.Да ли нас загледају као што ми загледамо њих, наше тело, покрете, да ли су им секси разни случајни пролазници на улици, да ли фантазирају о нама исто као што ми фантазирамо о њима..?
Да ли нас загледају као што ми загледамо њих, наше тело, покрете, да ли су им секси разни случајни пролазници на улици, да ли фантазирају о нама исто као што ми фантазирамо о њима..?
Pita te covjek kad na ulicu vidis zgodnog muskarca pomislis li "kako bi ga zaskocila". Ostavi se neba, mosta i ruckaDok slika ne progovori, ostaje samo slika. Gleda se, i misli: "Hm..."
Naravno da je bolji doživljaj kad se primeti neko lep, zgodan i doteran, nego kad je neugledan i na prvi pogled prosto nečist, ali mislim da obične žene o muškarcima svakodnevno ne razmišljaju mnogo.
Pretpostavljam da je to kao kad gledam emisiju Posle ručka, a mnogo mi se dopada voditelj, ako on nedostaje, nešto mi emisija nije više zanimljiva, ali to ne znači da o tom voditelju imam neke fantazije.
Progovori, sliko!
Lepo je cveće, lep je most, lepo je nebo-pa ne fantaziramo, zar ne?
Lepo je svašta nešto i dodaje opčinjenosti životom, ali ne valja ako običnim hodom okolo gledamo ljude sa ciljem ili nadom da o njima možemo da fantaziramo.
Lazu.Изгледа да им мушкарци нису нарочито привлачни