момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.865
Nisan, ali jesan onaj isečak što si kačio. Bilo je neizdrživo.Da li si gledao Malo misto?
Aj' pokušaj, iako mislim da ćeš završiti s upitnikom iznad glave, kao kad sam ja pogledao Zonu Zamfirovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisan, ali jesan onaj isečak što si kačio. Bilo je neizdrživo.Da li si gledao Malo misto?
Aj' pokušaj, iako mislim da ćeš završiti s upitnikom iznad glave, kao kad sam ja pogledao Zonu Zamfirovu.
Na stranu ova tvoja lakrdija od paralele jer Srbi su i bili partizani pa - kako sami sebi da budu zahvalni?, to je posebno pitanje. Ali, etnopsihoploški gledano, pitanje jeste interesantno.Da li su Srbi nezahvalan narod? Uzmimo na primer partizane, ljudi su se borili protiv najvećeg zla u ljudskoj istorij ii spasili srpski narod od uništenja da bi na kraju doživeli samo pljuvanje i prozivke od strane većine srpskog naroda. Uzmimo Tita na primer, za vreme njegove vlasti zemlja je modernizovana, industrijski se razvila, izgrađeni su putevi, bolnice, škole, brojne fabrike, narod je živeo najbolje u svojoj istoriji, broj Srba se između 1948. do 1991. povećao za dva miliona (plus Crnogorci, Jugosloveni i emigracija) da bi u 21. veku njegov lik i delo bili satanizovani od tamo nekakvih "mrava" i "pametnjakovića" koji mu nisu ni do malog prsta. Kakvu budućnost može očekivati jedan narod koji nije zahvalan ljudima koji su ga spasili od uništenja? Odmah ću reći - nikakvu!
[4v55eJvTyYg[/MEDIA]
![]()
Koji?Nisan, ali jesan onaj isečak što si kačio. Bilo je neizdrživo.
Onaj sa Dvornikom, zaboravio sam kako se zove
Sad si mu suzia izborOnaj sa Dvornikom, zaboravio sam kako se zove
Teletinu na Badnjak idem?Onaj sa Dvornikom, zaboravio sam kako se zove
Jeee, razumija san 12%Teletinu na Badnjak idem?
A ko ste vi, nisan vas vidijaSad si mu suzia izbor![]()
Tako i ja sa Zonom Zamfirovom kuburim.Jeee, razumija san 12%
Pa ovde niko živi ne razume ništa pa ko hod da je, Srbin ili Hrvat. Ovo je bukvalno neko mumlanje s viljuškom u ustima...Teletinu na Badnjak idem?
@момоа , razjasni o čemu se radi.Pa ovde niko živi ne razume ništa pa ko hod da je, Srbin ili Hrvat. Ovo je bukvalno neko mumlanje s viljuškom u ustima...
Šta da razjasnim, nabio čovek viljušku usta i nešto priča@момоа , razjasni o čemu se radi.
To sranje nisam ni pokušavao, kad sam video onu Katarinu Radivojević znao sam da nemam šta da tražim tamoTako i ja sa Zonom Zamfirovom kuburim.
Ma film je OK, ali taj jezik...To sranje nisam ni pokušavao, kad sam video onu Katarinu Radivojević znao sam da nemam šta da tražim tamo
Teletina na ba'njak, ajme gospe, bakalar na telet'nu, ajde 'idi tamo ća gledaš ti... evo, pomogao sam, sad ti nastaviPa ovde niko živi ne razume ništa pa ko hod da je, Srbin ili Hrvat. Ovo je bukvalno neko mumlanje s viljuškom u ustima...
Napreduješ brzinom svjetlosti.Teletina na ba'njak, ajme gospe, bakalar na telet'nu, ajde 'idi tamo ća gledaš ti... evo, pomogao sam, sad ti nastavi

Pa znači da vama mlađima nešto fali, tvoj 'stari' sigurno nije imao dve glave... Nego se mlađe generacije foliraju, to je štos.Ma film je OK, ali taj jezik...
Moj stari pogledao bez titlova, kaže da je svima jasno koji su JNA služili.
Pa stvarno, teletina na Badnji dan ne ideTeletina na ba'njak, ajme gospe, bakalar na telet'nu, ajde 'idi tamo ća gledaš ti... evo, pomogao sam, sad ti nastavi
Au, mora da je služio u okolišu DimitrovgradaMa film je OK, ali taj jezik...
Moj stari pogledao bez titlova, kaže da je svima jasno koji su JNA služili.
Kaže se u 'okolini' , ne u 'okolišu'! Jel' moguće da je vama Naše malo misto i Zona Zamfirova nerazumljiva?!Au, mora da je služio u okolišu Dimitrovgrada
Mislio sam da je tebi Malo Misto nerazumljivo, kako sad ovoKaže se u 'okolini' , ne u 'okolišu'! Jel' moguće da je vama Naše malo misto i Zona Zamfirova nerazumljiva?!
Da pojasnim, Dvornik u prvih par rečenica mumla nešto s viljuškom u ustima, to niko živi ne razume.. kasnije , zapravo priča o tome kako mu se jede bakalar, i navodi da je Badnji dan (pravoslavnima). Sad, da li ima osećaja 'za pravoslavne ' ili mu se jednostavno jede riba, pitanje je...Mislio sam da je tebi Malo Misto nerazumljivo, kako sad ovo
Za gospu blaženu pa brontulaje tj. jada se/prigovora šta mora večeravat teletinu jer su on i žena sad novopečene kom.unjare samo šta bi on proda sve svoje ideale za pijat bakalara i fritule(vrsta slastice koja se pravi na badnjak)Da pojasnim, Dvornik u prvih par rečenica mumla nešto s viljuškom u ustima, to niko živi ne razume.. kasnije , zapravo priča o tome kako mu se jede bakalar, i navodi da je Badnji dan (pravoslavnima). Sad, da li ima osećaja 'za pravoslavne ' ili mu se jednostavno jede riba, pitanje je...