Da li su Prvi i Drugi Srpski ustanak bili obojene revolucije?

Ja sam ateista od rodjenja, a sve religije su za mene kao sto rece Veliki Lenjin - opijum za narod.
Inace ti da dodjes na vlast bi ukinuo Islam, a plate bi skocile na 5000 eura ?
Eno drug ti Si radi na ukidanju islama. Uveli Kinezi lečenje od islama. Znači, što bi to tebi smetalo?
A i Enver Hodža je zabranio islam dok je vladao komunističkom Albanijom.

Учи историју. Карађорђев устанак нема везе са Русијма. Мало су помогли једно време, ( не у почетку), док су могли. Али кад је горела Москва, наравно, више нису могли чак ни да помажу.
Koju istoriju ? Onu sto Bokan predaje na Informeru ?

I islam, neuzubillah? Će te proglase murtedom, ako tako nastaviš! :lol:
s1.jpg

Kakve veze sada ima Budimpesta ???!!! Dobro sto nisi rekao Grenland
Зато што су Мађари били део исте окупације. Сто седамедесет година смо живели у истој држави, под истим окупатором. Аустрија је ослободила те крајеве од Турака, а све што је било турско, сравњено је са земљом. Уз то, сви мађари и словаци који су примили ислам, су морали истог часа да се врате у католичанство. Можда смо и ми требали слично да поступимо.

Koju istoriju ? Onu sto Bokan predaje na Informeru ?
Сваку писмену. Руси нису ни знали да ћемо ми Срби да подигнемо устанак против Турака. Ни на крај памети им није било. И свако ко каже другачије, обичан је лажов.

Сваку писмену. Руси нису ни знали да ћемо ми Срби да подигнемо устанак против Турака. Ни на крај памети им није било. И свако ко каже другачије, обичан је лажов.
Glavni argument ti je ''ko drukcije kaze'' :lol: Kakav naucni dokaz !

Зато што су Мађари били део исте окупације. Сто седамедесет година смо живели у истој држави, под истим окупатором. Аустрија је ослободила те крајеве од Турака, а све што је било турско, сравњено је са земљом. Уз то, сви мађари и словаци који су примили ислам, су морали истог часа да се врате у католичанство. Можда смо и ми требали слично да поступимо.
i koliko je ostalo dzamija u BG, bilo ih je 50 ?

Back