Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.551
Много више него у Будимпешти, и ако их је тамо било више.Koliko je dzamija ostalo u Bg ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много више него у Будимпешти, и ако их је тамо било више.Koliko je dzamija ostalo u Bg ?
Dahije nisu bili stranci.Ne.
To je bila Srpska revolucija i sa razlogom je tako nazvana jer je sprovedena protiv stranog okupatora.
Mislis, pokusaj Karadjordja da obori Obrenovica je pokusaj obojene revolucije?Nije to bila obojena već Srpska revolucija..
Obojena je bila kad je kasnije Obrenović oborio Karađorđa npr..
Pa jos i blizu Rusije tj. svuda istocno od Beca.Ne razumeš. Jedino kad se neko buni protiv diktatorske ili autokratske opštenarodne vlasti je obojena revolucija, a kad imaš silne proteste po Francuskoj itd. to je normalno, protest k'o i svaki drugi što b' se reklo.
Ja sam ateista od rodjenja, a sve religije su za mene kao sto rece Veliki Lenjin - opijum za narod.Niki se povukao...
Kako se svi razotkriju kad im takneš islam, neverovatno.![]()
Eno drug ti Si radi na ukidanju islama. Uveli Kinezi lečenje od islama. Znači, što bi to tebi smetalo?Ja sam ateista od rodjenja, a sve religije su za mene kao sto rece Veliki Lenjin - opijum za narod.
Inace ti da dodjes na vlast bi ukinuo Islam, a plate bi skocile na 5000 eura ?
Koju istoriju ? Onu sto Bokan predaje na Informeru ?Учи историју. Карађорђев устанак нема везе са Русијма. Мало су помогли једно време, ( не у почетку), док су могли. Али кад је горела Москва, наравно, више нису могли чак ни да помажу.
Da religije ne postoje, svet bi bio mnogo bolji.Eno drug ti Si radi na ukidanju islama. Uveli Kinezi lečenje od islama. Znači, što bi to tebi smetalo?
A i Enver Hodža je zabranio islam dok je vladao komunističkom Albanijom.
I islam, neuzubillah? Će te proglase murtedom, ako tako nastaviš!Da religije ne postoje, svet bi bio mnogo bolji.
Sa ovakvim '' mrzilackim'' temama ja ''provociram'' Srbe....ostavite se toga, ovaj trol je na pdf istorija pokrenuo mali milion ovakvih mrzilačkoh tema i tamo niko ne sumnja da je u pitanju neki bošnjački patriota koji provocira Srbe iz svoje pregoleme ljubavi.
I islam, neuzubillah? Će te proglase murtedom, ako tako nastaviš!![]()
Kakve veze sada ima Budimpesta ???!!! Dobro sto nisi rekao GrenlandМного више него у Будимпешти, и ако их је тамо било више.
Зато што су Мађари били део исте окупације. Сто седамедесет година смо живели у истој држави, под истим окупатором. Аустрија је ослободила те крајеве од Турака, а све што је било турско, сравњено је са земљом. Уз то, сви мађари и словаци који су примили ислам, су морали истог часа да се врате у католичанство. Можда смо и ми требали слично да поступимо.Kakve veze sada ima Budimpesta ???!!! Dobro sto nisi rekao Grenland
Сваку писмену. Руси нису ни знали да ћемо ми Срби да подигнемо устанак против Турака. Ни на крај памети им није било. И свако ко каже другачије, обичан је лажов.Koju istoriju ? Onu sto Bokan predaje na Informeru ?
Dobro, Niki, znamo da si protiv pravoslavlja. No, pitali smo te za islam.
Da ponovim, posto nisi razmeo - Lenjin - Religija je opijum za narod !!!!Dobro, Niki, znamo da si protiv pravoslavlja. No, pitali smo te za islam.
Glavni argument ti je ''ko drukcije kaze''Сваку писмену. Руси нису ни знали да ћемо ми Срби да подигнемо устанак против Турака. Ни на крај памети им није било. И свако ко каже другачије, обичан је лажов.
i koliko je ostalo dzamija u BG, bilo ih je 50 ?Зато што су Мађари били део исте окупације. Сто седамедесет година смо живели у истој држави, под истим окупатором. Аустрија је ослободила те крајеве од Турака, а све што је било турско, сравњено је са земљом. Уз то, сви мађари и словаци који су примили ислам, су морали истог часа да се врате у католичанство. Можда смо и ми требали слично да поступимо.
Довољно.i koliko je ostalo dzamija u BG, bilo ih je 50 ?