Da li su muskarci nesposobni?

Cujem tako od nekih zena (udatih zena i devojaka u vezama obicno) izjavu da su muskarci nesposobni, ovakvi onakvi, kao "ma nista bez zene", "gde muskarac da uradi nesto" i sada pitam se u cemu je to stvar? Kakav je to psihicki profil tih osoba koji muskarce video kao nesposobne i zasto bi neko video suprotni pol kao nesposoban?

Sta znaci uopste ta nesposobnost i kakav je to muskarac "nesposoban" i zasto smatrati jedan pol nesposobnim? :dontunderstand:

Retki su nesposobni muškarci, ali je mnogo trapavih žena !
Ili nešto drugo.....

Mslm da muškarci daleko manje ogovaraju žene, posebno ne u tom kontekstu ...

Pa ne bih se složio sa tobom.
Zar nikada nisi prisustvovao razgovoru u kojem se čuje "ma žene su samo za k....","žene samo treba j....." ili " ma to samo treba zatvoriti u kuhinju".Ja se lično gnusam takvih izjava i takve muškarce smatram klasičnim prostacima.
Nije da branim žene.Ogovaraju i one,ali ništa više nego muškarci.

Pa ne bih se složio sa tobom.
Zar nikada nisi prisustvovao razgovoru u kojem se čuje "ma žene su samo za k....","žene samo treba j....." ili " ma to samo treba zatvoriti u kuhinju".Ja se lično gnusam takvih izjava i takve muškarce smatram klasičnim prostacima.
Nije da branim žene.Ogovaraju i one,ali ništa više nego muškarci.

Pa eto vidiš gnušaš se ti, gnušam se ja i cenim da nećeš naći puno takvih mediokriteta, koji tako nešto sem baš u šali izgovaraju, što potvrdjuje moju tezu da muškarci daleko manje ogovaraju žene u tom tako negativnom kontekstu , ono "što sam video dobru ribu, ili kakva je ovo/ono" ne smatram negativnim, a mislim da ni one to takvim ne smatraju ...

I generalno imaju tu neku potrebu da **ruckaju o svojim muškima ...ili da ih preuveličavaju ili unižavaju u razgovoru sa drugama ....

Poslednja izmena:
Има разних врста неспособности. Једни су неспособни да зараде за породицу па жене раде, други су неспособни око кућних послова, трећи су неспособну да ебу, четврти да промене сијалицу итд. Како год, за нешто ћемо увек бити неспособни, па макар били и савршени, обезбедили им све и свашта, добри били, ма најбољи, бићемо неспособни да будемо лоши и лупимо шаком од сто. А и тад можда будемо смотани јер нећемо моћи да поломимо сто.

Не обраћати пажњу на то, нека лапрдају.

1:00, taj rad.

Cujem tako od nekih zena (udatih zena i devojaka u vezama obicno) izjavu da su muskarci nesposobni, ovakvi onakvi, kao "ma nista bez zene", "gde muskarac da uradi nesto" i sada pitam se u cemu je to stvar? Kakav je to psihicki profil tih osoba koji muskarce video kao nesposobne i zasto bi neko video suprotni pol kao nesposoban?

Sta znaci uopste ta nesposobnost i kakav je to muskarac "nesposoban" i zasto smatrati jedan pol nesposobnim? :dontunderstand:

Nisu nesposobni muskarci, vec pojedinci.
Ako je pitanje u vezi ljisa, onda su isti ti nesposobni da pridju devojci, ostvare komunikaciju, da inspirisu partnerku ili se postave ko pravi muskarci, mislim, tu svasta moze biti, a takvo generalizovanje je glupo i bezveze.

znaci da je nesposoban da je zadovolji u svojim perverznim sex igricama :mrgreen:

Жене кажу за мушкарце да су неспособни... Е, замисли ти то... А свет су нам изградили ванземаљци, не знам ето...

А за шта су то жене толико способне па су мушкарци толико неспособни наспрам њих? Ето то ме живо занима.

Ne znam sta neko podrazumeva pod to nesposoban.
Ali za mene je nesposoban onaj ko sve zivotne obaveze svali na pleca zene, a takvih ima na pretek.
Pa onda ona brine i o kuci i o deci, starim roditeljima, servisira auto, placa racune, kuva pere, pegla, sprema zimnicu, slavu, rodjendane, nateze kraj sa krajem dok on recimo sedi u obliznjoj kladionici i cese jajca.
E taj je nesposoban. I treba ga zatuci motkom.

Ne znam sta neko podrazumeva pod to nesposoban.
Ali za mene je nesposoban onaj ko sve zivotne obaveze svali na pleca zene, a takvih ima na pretek.
Pa onda ona brine i o kuci i o deci, starim roditeljima, servisira auto, placa racune, kuva pere, pegla, sprema zimnicu, slavu, rodjendane, nateze kraj sa krajem dok on recimo sedi u obliznjoj kladionici i cese jajca.
E taj je nesposoban. I treba ga zatuci motkom.

Тај није неспособан већ безобразан... Поента је обратити пажњу на термине.

Neki su nesposobni zaista, jer nisu naucili da se nose sa obavezama, a neki su bezobrazni jer nece - ima tu razlike.

Ја ти тврдим да нема тог који не зна да брине о кући, деци, који не зна да плати рачун, сервисира ауто, спреми рођендан и славу, само је питање колико хоће.

Ок ево нпр ја сам анти-таленат за кување, мсм направим ја нешто ал то ни пас појео не би, па ако сам сад због тога неспособан онда га је*и, ал ти тврдим и то да нема толико неспособних што ви мислите тј у свему томе што си навела, већ само некога то занима некога не.

Ја ти тврдим да нема тог који не зна да брине о кући, деци, који не зна да плати рачун, сервисира ауто, спреми рођендан и славу, само је питање колико хоће.

Ок ево нпр ја сам анти-таленат за кување, мсм направим ја нешто ал то ни пас појео не би, па ако сам сад због тога неспособан онда га је*и, ал ти тврдим и то да нема толико неспособних што ви мислите тј у свему томе што си навела, већ само некога то занима некога не.

Tacno ili nece ili ga mama naucila da ne ume da bude samostalan, vec vecito mamino dete...

m'yock...zena bogorada po difoltu...bar je pusti nek se ona aka poslom:lol:

meni tata koji radi u drzavnoj firmi cesto govori kako su zene sposobnije i vise rade od muskaracaXDpazi kad mi on tako nesto kaze...:))
po meni i zene i musk. su isti i mogu jednako biti sposobni,pametni..i obrnuto,a njegovu izjavu bi vise preformulisala u smislu lenjosti,da se zene vise trude na poslu a da muskarci vise lencare i trude se da ne rade ako ne morajuXD

Ta ''nesposobnost'' znaci da su takve devojke odgajane u izopacenom sistemu vrednosti. Jel bi mogao sa takvom da provedes u razgovoru duze od 15 minuta, o necemu ozbiljnijem ni ne razmisljam?!
Taj ''nesposoban'' muskarac je sasvim normalan lik, koji ne moze da se snadje u ovakvom ''poslovnom ambijentu'' koji nam se trenutno desava.
A zasto jedan pol smatrati nesposobnim cu ti sada objasniti:
Ta koja to smatra garant nikada nije nesto ozbiljnije uradila u zivotu. Za cilj je sebi zacrtala da ubode nekog kesovana i glumi mu privezak.
Lepih devojaka ovde ima puno, ali nema puno kesovana pa je borba prilicno zestoka.
Ako ne moze da se zabode neki solidan punisa, alternativa je neki malo slabiji punisa.
To je, u njihovoj glavici, vec sa konja na magarca.
Ne mogu sebe ni da zamisle da se zaposle i zarade neki dinger za sebe, ili se zabavljaju sa normalnim likom.
Ako dodju u tu situaciju, to je vec totalna anarhija u glavi...sunovrat.
I tako se kristalise misao i ideja da su svi muskarci nesposobni.

nece da im placa i moraa sva pica doodrade blowjobom

a da ti baglama visi 3 mjeseca a on nikako da uzme shrafCiger u ruku? to je samo jedan primer al taj nesposobluk se vuche kroz sve sfere ziFota

meni tata koji radi u drzavnoj firmi cesto govori kako su zene sposobnije i vise rade od muskaracaXDpazi kad mi on tako nesto kaze...:))
po meni i zene i musk. su isti i mogu jednako biti sposobni,pametni..i obrnuto,a njegovu izjavu bi vise preformulisala u smislu lenjosti,da se zene vise trude na poslu a da muskarci vise lencare i trude se da ne rade ako ne morajuXD

Па доста су и радили, мало вас да видимо :lol:

nije nego muski uz manje muke zavrse poso..pa izgleda ko da su lenji......:mrgreen:

Back