Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
jao sto vukovi vole fince... 
mislim da tu finoca ne pomaze kod tih vukova...

mislim da tu finoca ne pomaze kod tih vukova...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cujem tako od nekih zena (udatih zena i devojaka u vezama obicno) izjavu da su muskarci nesposobni, ovakvi onakvi, kao "ma nista bez zene", "gde muskarac da uradi nesto" i sada pitam se u cemu je to stvar? Kakav je to psihicki profil tih osoba koji muskarce video kao nesposobne i zasto bi neko video suprotni pol kao nesposoban?
Sta znaci uopste ta nesposobnost i kakav je to muskarac "nesposoban" i zasto smatrati jedan pol nesposobnim?![]()
Realno majka ti je zmajMeni cale jedno vreme bio 5 godina nezaposlen, nije mogao da nadje posao (ili mu sve nesto falilo), a mama u medjuvremenu radila dva posla, jedan drzavno, jedan privatno - da nadoknadi. Pa sad ti razmisljaj ko je nesposoban.
respekt...Meni cale jedno vreme bio 5 godina nezaposlen, nije mogao da nadje posao (ili mu sve nesto falilo), a mama u medjuvremenu radila dva posla, jedan drzavno, jedan privatno - da nadoknadi. Pa sad ti razmisljaj ko je nesposoban.
Није он неспособан већ безобразан, то сам рекао и цветној за њене примере, неспособан јер онај који не може да нађе посао јер њега нико неће, а онај који извољева и увек му нешто фали је онај који неће да нађе посао, а не посао који неће да нађе њега, тако да...
И опасна је ова фора свако има ћалета или ортаковог ћалета или не знам ни ја кога који тако забушава, не ради ништа, само блеји а кеве ту лете раде осам послова, па се ја просто питам где иду сви мушкарци ујутру раном зором?
moj cale je vredniji od moje keve, mnooogo vredniji

jao sto vukovi vole fince...
mislim da tu finoca ne pomaze kod tih vukova...![]()

moj cale je vredniji od moje keve, mnooogo vredniji

Pa ne, to vise znaci ono, da je nesposoban da ulazi u sukobe i da se lakta u zivotu; zene obicno na to misle, a ne bas na direktne materijalne stvari.
Slažem se! Jedan od glavnih "pokretača" privlačnosti je muškarac koji je sposoban. U ženskoj prirodi je da bude privučena onim ko ima potencijal da daleko dogura i dostigne visok status u zajednici.
Cujem tako od nekih zena (udatih zena i devojaka u vezama obicno) izjavu da su muskarci nesposobni, ovakvi onakvi, kao "ma nista bez zene", "gde muskarac da uradi nesto" i sada pitam se u cemu je to stvar? Kakav je to psihicki profil tih osoba koji muskarce video kao nesposobne i zasto bi neko video suprotni pol kao nesposoban?
Sta znaci uopste ta nesposobnost i kakav je to muskarac "nesposoban" i zasto smatrati jedan pol nesposobnim?![]()