Da li su fensi cure ipak u prednosti?

Svako se oblaci kako njemu pase i to moze nekom da se svidja ili ne...u sustini sto se vise razgolitis vise ce tipova balaviti za tobom. Ja recimo uopste ne volim da budem u centru paznje i da se izdvajam, nekako volim da se uklopim. Sad ne znam sta je ovde merilo "fancy" stila, ali kad vidim vecernje haljine i vecernju sminku u ranu zoru ili na pijaci i slicnim mestima, odvratno mi je :confused:. Vise mi deluje kao da nema sta jadna da obuce u normalnim dnevnim situacijama. Ili zimi prolecnje jaknice, nekako mi bude zao
Ili na trening kad dodju sa ful sminkom pa to pocne da se razliva :zcepanje:, kao i na bazenu sa sve parfemom :zcepanje:
Znam jednu za kojom se svi okrecu, matorci balave i finansiraju, i u sustini nikad nikog oko sebe nema, svi je iz**** i zdravo!

Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?
decko nije moja igracka pa da ga neko .... preotima
vec osoba sa slobodnom voljom i djelovanjem u skladu sa njom
ako izabere nekog drugog, ima moj blagoslov da nastavi tim putem i ne okrece se nazad

Zene ako vam neka npr. fensi cura zeli preoteti decka, da li bi mogle pobediti nju u tome, nekim svojim umecima lukavstvima ili ne, jer fensi cure cesto nemaju bas neki mozak?

Da li te fensi cure u svakom pogledu svojim izgledom mogu "nadjacati" obicne normalne cure, i uvek im preoteti decka, kad god to pozele?

:rotf:

Uzasno sam fensi.Svevremena.I nemam potrebu za takmicenjem,jer...sa kim,za sta?Nemam konkurenciju,jer mi netreba,machak.

A da li mogu....pitaj decke.;)

Ja licno, kad sam zaljubljen... a to se do sad desilo par puta... ne bih prstom takao ni najseksipilniju fenserku da mi gola igra ispod prozora....
Prosto, ne rizikuje mi se neshto shto je mnogo vaznije i vrednije od yebanja te savrshene klinke...
Staromodan sam, znam :roll:
:ok::ok::ok:

Zavisi od dečka koliko mu je stalo do njegove cure, ako mu je stalo ni deset fensica ga ne mogu preoteti kako ti to kažeš ;)
:ok::ok::ok:

Cekaj, to znaci da su fancy cure obavezno lepe i zgodne ?:roll:
Ili si kad si lep i obavezno fancy?
Ili zbog pice na izvolte se tretiraju kao takve?

Ako on misli da mu je bolje sa njom nego sa mnom, zabole me levi palac koji je razlog...

Jos jedna budalastina savremenog doba.
I sta uopste znaci fensi.
Ako je to povodjenje za svim i svacim takva osoba bilo da je musko ili zensko ne moze ugroziti stabilnu vezu.

Back