Da li su Amerikanci zaista bombardovali Srbe u Hrvatskoj za vreme Oluje ili je ipak to laž?

Pa što tebe tangira što oni tvrde? Lažu i sve ostalo pa zašto ne bi i to. :lol: :rotf:
Čudi me kako netko može toliko lagati i pritom djelovati ozbiljno kao da stvarno viruje u to. Ja da toliko lažem u nekoj emisiji na televiziji prid kamerama pukao bi od smijeha ili pocrvenio od srama. A njihovim političarima i povjesničarima to kao dobar dan. Kao roboti bokte mazo.

Čudi me kako netko može toliko lagati i pritom djelovati ozbiljno kao da stvarno viruje u to. Ja da toliko lažem u nekoj emisiji na televiziji prid kamerama pukao bi od smijeha ili pocrvenio od srama. A njihovim političarima i povjesničarima to kao dobar dan. Kao roboti bokte mazo.
Ma to su ti sitne razlike. Postoji laž i patološka laž. Ova prva je svjesna, a u ovu drugu vjeruješ. :kez:

Можда у некој емисији не би али зато на форуму сакривен као заштићени сведок изгледа можеш.Ни срам није препрека.

Viruju li Srbi u svoje laži?
To ti je individualno. Kako koji. Neki obožavaju provocirati, ali svjesni su da trolaju, neki su mentalno poremećeni i misle da su fantazije u koje vjeruju doista stvarnost, a treći su više manje ok. Međutim, svako ima pravo da bude normalan ili nenormalan. Ti na to ne možeš utjecati. Ako ti se diskutira, nađeš one koji su voljni za raspravu, s provokatorima se malo zezaš, a sa zagorenima po guštu. Možeš ih ignorirati, što je najpametnije, možeš se zezat do neke granice, a možeš ih i ubit postavljanjem izvora tako da uprav pregore. ;)

Viruješ li barem tvojima? Komandant vojske Republike Srpske Krajine Rade Čubrilo tvrdi da su srpske radare u Lici gađali hrvatski migovi za vrime Oluje. Evo poslušaj tu njegovu izjavu
Ne lupaj, rekla kazala sa YT, dvadeset godina posle događaja vs dokumenti NATO iz tog perioda.

Svi znamo da vam je teško da sebi priznate da je u vašem jedinom istorijskom meču Klinton igrao za vas.

Viruju li Srbi u svoje laži?
Kad smo kod laži:
EDDF2648-8E95-4B42-8564-EB835470C7D4.jpeg

Ne lupaj, rekla kazala sa YT, dvadeset godina posle događaja vs dokumenti NATO iz tog perioda.

Svi znamo da vam je teško da sebi priznate da je u vašem jedinom istorijskom meču Klinton igrao za vas.
Kojih 20 godina poslije događaja? Radi se o komandantu vojske Republike Srpske Krajine za vrime Oluje. Dakle direktni svjedok i očevidac koji je bio tamo na licu mista.

Back