Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Trebali su govoriti suprotno?Lekari su govorili: "Vakcinišite se."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebali su govoriti suprotno?Lekari su govorili: "Vakcinišite se."
Jasno, ali cilj mi je ukazati na licemjerje forumskih fariseja.Prema rimokatolicima i treba biti oštar. Ruska pravoslavna crkva je oštro reagovala na papinu dozvolu blagoslova homoseksualnih parova. SPC se ponaša kao da se ništa nije desilo. U SSC mnoge "crkve" rukopolažu sveštenice i sveštenike lezbejke i gejeve. Sa Anglikanskom crkvom se održavaju dobro odnosi a ista ta crkva je postala perjanica svakog liberalizma.
Po tebi dakle neka deca idu u raj a neka u pakao ?Божија је одлука гдје душе некрштене дјеце одлазе.
Ja sam svoga poslušao i vakcinisao se.Trebali su govoriti suprotno?
Jel si možda propustio dio da je to BOŽIJA odluka? Nekrštena djeca ne idu ni u raj ni u pakao.Po tebi dakle neka deca idu u raj a neka u pakao ?
To treba patrijarhu i svim episkopima napominjati.Jasno, ali cilj mi je ukazati na licemjerje forumskih fariseja.
Prvo daj da patrijarha distanciramo od neposredne prijetnje za opstanak srpskog naroda, a to je mafijaški režim SNSa.To treba patrijarhu i svim episkopima napominjati.
Najbolje se ne petljati u to. Ne razmišljati o tome. To je u Božijoj vlasti.Jel si možda propustio dio da je to BOŽIJA odluka? Nekrštena djeca ne idu ni u raj ni u pakao.
Nisam vec sam toga radi i reagovao jer delujes kao da ti to nepoznato pa moze biti vako il onako..Jel si možda propustio dio da je to BOŽIJA odluka?
Pa gde idu onda ???Nekrštena djeca ne idu ni u raj ni u pakao.
Tako je. Bog zna najbolje. Ni Sveti Oci tu ne daju decidan odgovor.Najbolje se ne petljati u to. Ne razmišljati o tome. To je u Božijoj vlasti.
Bog zna.Nisam vec sam toga radi i reagovao jer delujes kao da ti to nepoznato pa moze biti vako il onako..
JHel mi mozes odgovoriti pa da onda krenem ja sa Biblijskim dokazima !?
Pa gde idu onda ???
Patrijarh treba da rešava Eparhiju u egzilu, SIPC, članstvo u SSC, haos u služenju liturgije ...Prvo daj da patrijarha distanciramo od neposredne prijetnje za opstanak srpskog naroda, a to je mafijaški režim SNSa.
...a po tebi to nm Bog nije obznanio ????Najbolje se ne petljati u to. Ne razmišljati o tome. To je u Božijoj vlasti.
A jel se racuna nas Gospod i Spasitelj Isus Hristos ili su ti oci presudni,da se ne trudim badava citirtajuci Njegove reci !?Tako je. Bog zna najbolje. Ni Sveti Oci tu ne daju decidan odgovor.
Neke stvari ne znamo i to je to....a po tebi to nm Bog nije obznanio ????
...ili te strah da ti odgovor ne srusi pagansko teolosku kulu od karata na koju zasnivas tvoju religiju ?
Bog zna ali to sakrio od ljude,jel tako ??????????Bog zna.
Ko slijedi Hrista slijedi i učenja Otaca koja su ustvari apostolska. Ko ne poštuje Oce pljuje Hrista.A jel se racuna nas Gospod i Spasitelj Isus Hristos ili su ti oci presudni,da se ne trudim badava citirtajuci Njegove reci !?
Mozda vi ne znate ali hriscani to znaju i u tome je razlika izmedju hriscanstva i sve vas !!!Neke stvari ne znamo i to je to.
Pravi hrišćani ne slijede lažne proroke poput Elene Vajt.Mozda vi ne znate ali hriswcani to znaju i u tome je razlika izmedju hriscanstva i sve vas !!!
Nemamo snovideće babe koje imaju odgovore na sva pitanja.Mozda vi ne znate ali hriswcani to znaju i u tome je razlika izmedju hriscanstva i sve vas !!!
Ko je sad pominjao babe il zabe,ja sam ti rekao da cu citirati Hrista ako ti oci to ne brane a ti si odmah poleteo sa pljuvanjem na EGW...Pravi hrišćani ne slijede lažne proroke poput Elene Vajt.
Napravili su od mene slugu Božijeg i hvala im na tome.Ko je sad pominjao babe il zabe,ja sam ti rekao da cu citirati Hrista ako ti oci to ne brane a ti si odmah poleteo sa pljuvanjem na EGW...
...zar je moguce da ne primecujes sta su ti uradili ti tvoji oci ?
Kakve babe bato,ja sam rekao da cu citirati iskljucivo Isusa Hrista pa se sad ti jos jednom proracunaj sta ces i kako ces...Nemamo snovideće babe koje imaju odgovore na sva pitanja.
...slugu koji pljuje na Hrista poricuci / osporavajuci Njegove jasne poruke ???Napravili su od mene slugu Božijeg i hvala im na tome.
Jesu možda te Hristove poruke sadržane u Pismu čiji su sadržaj odredili upravo Sveti Oci?...slugu koji pljuje na Hrista poricuci / osporavajuci Njegove jasne poruke ???
...e svaka ti cast bato i "alal ti"takva "vera"...![]()