Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
delimicno tacno...ali desava se kad se smejes,da ti se bas u takvim trenucima desi najgore.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

onda se zavuci u neku rupcagu i nemoj da izlazis.....Shinoda:A sta ako imam jako ruzne zube i ne mogu da se smejem?Pritom mi jos i smrdi iz usta... :?

Jeee!!! Mada retko se ovog setim u kljucnim trenucima...DON'T WORRY BE HAPPY!<
:shock: :shock:inace taj sto je pevao dont'r worry be happy se ubio,pa ti sad vidi
 )
 )nemoj molim te i ti da se ubijes......sound_of_my_life:Jeee!!! Mada retko se ovog setim u kljucnim trenucima...
:shock: :shock:
~
Nego, moj zivot. NAjveci mi je san da mogu da zatvorim oci i da se ne kajem ni zbog cega sto sam uradila. A opet, gresiti je ljudski, i ne treba biti previse strog prema sebi. Mozda nam drugi izgledaju savrseno ali to nam se samo cini, vecina nas ima probleme tipa skola, ljubav, i zato
DON'T WORRY BE HAPPY!<
(bez dela sa ubijanjem)
 jer ce nastati onda pesma worry,and dont be happy
 jer ce nastati onda pesma worry,and dont be happy 
Nemam nishta protiv tebe dusho. Imam protiv tvog budzhenja ali reshicjemo vecj to. Chak ti danas nisam izbrisala ni jedan post. Pitaj Mareta.Avet:alex .... ako imas bilo sta protiv mene , reci mi .... ili ako ti nije nesto ok sa zivotom slobodno mi reci ...... mozda te neko zlostavlja , pa ti moje ime smijeta , zato sto sam ja avetinja ????............
ALI NEMOJ DA MI BRISES POSTOVE , I DA ME ZEZAS JAVNO

Postove ti uglavnom ja brisem, vec sam ti rekao zasto... A i upozorio sam te sta ce biti ako ne prestanes... Ako ti je do komentara koji nemaju veze sa temom, iskopiraj post na "Za nas..." Ne upozoravam te vise...Avet:alex .... ako imas bilo sta protiv mene , reci mi .... ili ako ti nije nesto ok sa zivotom slobodno mi reci ...... mozda te neko zlostavlja , pa ti moje ime smijeta , zato sto sam ja avetinja ????............
ALI NEMOJ DA MI BRISES POSTOVE , I DA ME ZEZAS JAVNO