mala_nish
Domaćin
- Poruka
- 3.950
a kako se Vi, Andrej, osecate povodom svog zivota? (jao, kao kod psihijatra. e , dobro ime, majke mi. 'si bio nekao kod shrinka?)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Keeper:da, bio sam kod psihijatra. i bilo je ludo![]()
ne. nisam ishao svojom voljom.mala_nish:sledeci put idemo zajedno! zar ne bi trebalo da si sada skroz zadovoljan svojim zivotom![]()

Bio sam i ja jednom..steta sto nisam bio opet, mozda ne bih bio toliki debilko! :|Keeper:da, bio sam kod psihijatra. i bilo je ludo![]()
Koja si bre ti sad bejbica sa kruzicima!? :shock:°bejbica°:Skroz i totalno (da ne ureknem)
Ona ista rumenkice bwe, samo mi ovo drugi nalogShinoda:Koja si bre ti sad bejbica sa kruzicima!? :shock:
Za Nas!°bejbica°:Ona ista rumenkice bwe, samo mi ovo drugi nalog![]()

i ja izlaz trazim upravo tako...od4em i izblejim negde....izduvam se ....hvala na savetimamala_nish:hej hej polako, koncentrisi se na druge stvari malo...jeste ona osnov svega, ali kada vidis da je napeto, izadji, izduvaj se negde sa drustvom..ja, kada vidim da njihovoj nervozi nema skoro kraja, ja odem i vratim se tek da prespavam..tako i njih pustim da odahnu malo, a i ja se osecam bolje

nema na cemu..ja sam morala sama da provalim kako je lakse, ali sto pre shvatis kako, to postajes jaci covek. nadam se da ti je pomoglo. hvala bogu, i tebi i meni je valjda sve ostalo normalno, i sto bi rekli na onoj reklami za kredite "...a ostali problemi...resice se"MELLZINJA:i ja izlaz trazim upravo tako...od4em i izblejim negde....izduvam se ....hvala na savetima![]()
kako si ti divan!decko88:Manje-vise je ok.Imam 3 keca koja ce se lako popraviti. Imam super curu, mozda bi moglo malo vise para ali nema veze. Fino je i ovako.