Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
delimicno tacno...ali desava se kad se smejes,da ti se bas u takvim trenucima desi najgore.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

onda se zavuci u neku rupcagu i nemoj da izlazis.....Shinoda:A sta ako imam jako ruzne zube i ne mogu da se smejem?Pritom mi jos i smrdi iz usta... :?

Jeee!!! Mada retko se ovog setim u kljucnim trenucima...DON'T WORRY BE HAPPY!<
:shock: :shock:inace taj sto je pevao dont'r worry be happy se ubio,pa ti sad vidi
)nemoj molim te i ti da se ubijes......sound_of_my_life:Jeee!!! Mada retko se ovog setim u kljucnim trenucima...
:shock: :shock:
~
Nego, moj zivot. NAjveci mi je san da mogu da zatvorim oci i da se ne kajem ni zbog cega sto sam uradila. A opet, gresiti je ljudski, i ne treba biti previse strog prema sebi. Mozda nam drugi izgledaju savrseno ali to nam se samo cini, vecina nas ima probleme tipa skola, ljubav, i zato
DON'T WORRY BE HAPPY!<
(bez dela sa ubijanjem)

Nemam nishta protiv tebe dusho. Imam protiv tvog budzhenja ali reshicjemo vecj to. Chak ti danas nisam izbrisala ni jedan post. Pitaj Mareta.Avet:alex .... ako imas bilo sta protiv mene , reci mi .... ili ako ti nije nesto ok sa zivotom slobodno mi reci ...... mozda te neko zlostavlja , pa ti moje ime smijeta , zato sto sam ja avetinja ????............
ALI NEMOJ DA MI BRISES POSTOVE , I DA ME ZEZAS JAVNO

Postove ti uglavnom ja brisem, vec sam ti rekao zasto... A i upozorio sam te sta ce biti ako ne prestanes... Ako ti je do komentara koji nemaju veze sa temom, iskopiraj post na "Za nas..." Ne upozoravam te vise...Avet:alex .... ako imas bilo sta protiv mene , reci mi .... ili ako ti nije nesto ok sa zivotom slobodno mi reci ...... mozda te neko zlostavlja , pa ti moje ime smijeta , zato sto sam ja avetinja ????............
ALI NEMOJ DA MI BRISES POSTOVE , I DA ME ZEZAS JAVNO