Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

Da li ste zadovoljni svojim zivotom?

• Uglavnom da

• Samo u nekim trenutcima

• Skoro nikad

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Do 17. mi godinice bila sam savrseno PRESRECNA svojim zivotom, uvek neka jurnjava, ludilo, decko...super! E onda se sve skrhalo i nastalo veliko sranje! Ne zbog mene. Sudbina, sta vec. Smrt, jad i bol. Al prodje i to. Nikada necu zaboraviti. A opet sam se vratila na staro. I posle ovog predivnog jutra, mogu samo da kazem DA POTPUNO SAM ZADOVOLJNA SVOJIM ZIVOTOM I SOBOM!

Morena:
Do 17. mi godinice bila sam savrseno PRESRECNA svojim zivotom, uvek neka jurnjava, ludilo, decko...super! E onda se sve skrhalo i nastalo veliko sranje! Ne zbog mene. Sudbina, sta vec. Smrt, jad i bol. Al prodje i to. Nikada necu zaboraviti. A opet sam se vratila na staro. I posle ovog predivnog jutra, mogu samo da kazem DA POTPUNO SAM ZADOVOLJNA SVOJIM ZIVOTOM I SOBOM!
Sve sto je lijepo Kratko traje :?
Sta ti je zivot u stvari :confused:
Kakis
Zderes
Spavas

Moj nick gowori dosta o owoj temi...:)
Ima tih momenata kada si izbedacen,swi ih imaju...Al ipak,bolje da zapamtis one lepe,a ruzne zaborawis(iako je to tesko)...Da se potrudis da ti ziwot bude sto bolji...Uprkos swemu....
Eto...ja se uwek trudim da sam happy i da budem zadowoljna swojim ziwotom i onime sto imam....
Nego...Da se wise ne gubim...
Keep smiling and the world will smile back to you...:)
Shit happens.Keep on smiling...:)
To je ono bitno:)

Back