mala_nish
Domaćin
- Poruka
- 3.950
volimo isto!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto barem nesto imamo slichno pa makar da je i burek...mala_nish:volimo isto!

ja vise volim sa siromMaster_Chief:naraFno da jeste,nista lepse kad imas s' nekim da tjaskash u 3 sata ujutro...jedino shto bi bilo lepse je vrutj burek s' mesom...ali netju zakerati![]()
sofffy:BUREK JE BUREK! to je pita s mesom. pita sa sirom je SIRNICA,pita s krompirom je KROMPIRUSHA itd... nema bureka sa sirom.....
Koliko sam to puta vec ponovila....
Sve sto je lijepo Kratko traje :?Morena:Do 17. mi godinice bila sam savrseno PRESRECNA svojim zivotom, uvek neka jurnjava, ludilo, decko...super! E onda se sve skrhalo i nastalo veliko sranje! Ne zbog mene. Sudbina, sta vec. Smrt, jad i bol. Al prodje i to. Nikada necu zaboraviti. A opet sam se vratila na staro. I posle ovog predivnog jutra, mogu samo da kazem DA POTPUNO SAM ZADOVOLJNA SVOJIM ZIVOTOM I SOBOM!
dadimar:Kakis
Zderes
Spavas

zato sto vi ne znaate!Keeper:to mozhda tako kod vas u bosnu![]()
Ti kakish izgleda vishe nego shto jedesh.dadimar:Sve sto je lijepo Kratko traje :?
Sta ti je zivot u stvari![]()
Kakis
Zderes
Spavas

to je tako kod vas,kod nas nije.....sofffy:BUREK JE BUREK! to je pita s mesom. pita sa sirom je SIRNICA,pita s krompirom je KROMPIRUSHA itd... nema bureka sa sirom.....
Koliko sam to puta vec ponovila....

pa uche nas kako jeste. to sto vi zovete burek-zove se PITA!Lucky girl:to je tako kod vas,kod nas nije.....
ko zna cemu vas uce tamo![]()

Lucky girl:inace imam osecaj da ce moj zivot krenuti na bolje kad pocne fax i da ce mi to biti najlespi period....i hope,hope,hope
sho ne sad?Keeper:do to sam i ja mislio.

turizamdadimar:@Alexandra
Ozbiljno? Kakva Pamet
@Lucky
Sta ces da upises![]()
pfffff,dobro,nebitnosofffy:pa uche nas kako jeste. to sto vi zovete burek-zove se PITA!
dadimar:@Alexandra
Ozbiljno? Kakva Pamet![]()
PpP