Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Kad si ti u pitanju prosto ne mogu da odolim!
(treba me poslati kod psihijatra na lečenje)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si ti u pitanju prosto ne mogu da odolim!
(treba me poslati kod psihijatra na lečenje)

Jesi li se ovo sunčala pa pocrvenela?
Mogu li da ti namažem leđa da ne zagoriš?

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...
I za to mi redovno govore da bi psihijatar imao posla u mom slučaju

Mešaš psihologa i psijijatra.Dakle,svi vi srednjoskolci koji pratite ovu temu....znajte sa sigurnoscu da treba da upisete Fakultet Psihologije. Vidite li koliko musterija ceka na vas? Pored smrti, ludilo je uvek siguran pos'o.

E, pa greota kad ti izmažem leđa i tibu da ostavimo butinice da gore i crvene......Treba i njih po propisu zaštititi.....Šta ćemo ako kreneš da se topiš?i tibu, da ne Izgori... jako ovo sunce, majku mu...
 (od sunca naravno......)
(od sunca naravno......) 
	Ako krenem da se topim... idemo na kupanje
Jesi bio kod psihića, zakazala sam ti neki dan...

Imate li neke blesave rituale za koje vam kažu: "E, ti si stvarno za psihijatra?!"
Npr. ja kad širim veš... štipaljke na jednom komadu odeće moraju da budu iste po obliku i boji, veš se širi po nekom redosledu... da bude po opadajućem ili rastućem redosledu .. što, ne znam, ali ako nije tako... nekako mi je neuredno i nervira me...

Pa da......Kad se širi bitno je dal' je vlažno ili ne....pa ne znam..
ja kad sirim nije mi bitna boja
procenite sami...
Esteta i perfekcionista...Jesi li to i u drugim sverama života ili samo u sitnicama kao što je ova? Ima to dobrih strana...