paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
cudno je to da srbi sa severa KIM sve manje misle na srbe sa juga KIM...a cudi ih sto srbi iz centralne srbije sve manje zanima KIM...koja smo mi zemlja apsurda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cudno je to da srbi sa severa KIM sve manje misle na srbe sa juga KIM...a cudi ih sto srbi iz centralne srbije sve manje zanima KIM...koja smo mi zemlja apsurda...
Ne za Srbe, nego za sebe, mi samo treba da iskoristimo povoljnu priliku.
I ubuduce kad neko pokrene ovako glupu temu
Jeste, najbolje je ćutati i ništa neraditi, a Kosovo sve dalje od Srbije...
Za sebe su nemilosrdni, to smo videli u WW II...al' zabole ih za ostale...
A recimo ovako za pocetak kazi sam sebi - Kosovo i Metohija je juzna srpska pokrajina i uveri druge u to... sasvim dosta![]()
Treba pojedini da se srame na zrtve Kumanovske bitke 1912-e....
Znaci budale uzalud izginule da bi truo i raspao podmladak prodao njihove zivote za tepsiju ribe...
Zasluzujete vi jos gore i to ima da vam se desi!
Kako? Kad naši predstavnici ne mogu da odu u našu južnu pokrajinu bez najave vlastima u Prištini...
Vidi ovako.. skupe se gomila retarda sa istim intelektualnim kapacitetom i oni nesto proglase.. zar ne bi se osecao jos veci retad da igras po njihovoj igri?
Igra i jeste namenjena za njihovu korist, sta koji moj glumis budalu i trazis tu?
Ajde Sojke, spusti se malo na zemlju i razmisli ko je prodao Kosovo, sadasnja generacija ili oni sto su ladili jajca za vreme Tita kad su se smejali sipcima sto imaju po 15oro dece. Smanjite malo tu pljuvacinu vise.
Ti jedno, ja drugo...
Dobro, ne podela...šta onda? Kako zamišljaš da rešiš ''pitanje Kosova''?
Ма нама и не треба да неко ратује за нас, нити ми да ратујемо, аман! Када тај "неко" поново постане неко ко се пита, довољно је да нам дуне ветар међународног права у леђа, разумеш?
Зато и јесте битно да се не одричемо сами своје територије.
Па, баш ви који заговарате поделу у име неког мира, тиме правите већу помутњу и подлогу за нови рат, како не разумеш то?![]()
![]()
I ubuduce kad hocete da pricate o nasoj juznoj pokrajini - Kosovo i Metohija, sagledajte makar tu stvar sa globalnog nivoa.. ovako ste samo glupe lutke..
Kako? Kad naši predstavnici ne mogu da odu u našu južnu pokrajinu bez najave vlastima u Prištini...
nego il' se pravis lud ili ne umes da gledas unapred....
Jedno od ovoga važi za tebe...![]()