Da li ste za podelu Kosova?

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu Kosova?

• DA

• NE

• Smrdim po ulici...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Treba pojedini da se srame na zrtve Kumanovske bitke 1912-e....

Znaci budale uzalud izginule da bi truo i raspao podmladak prodao njihove zivote za tepsiju ribe...

Zasluzujete vi jos gore i to ima da vam se desi!

Ajde Sojke, spusti se malo na zemlju i razmisli ko je prodao Kosovo, sadasnja generacija ili oni sto su ladili jajca za vreme Tita kad su se smejali sipcima sto imaju po 15oro dece. Smanjite malo tu pljuvacinu vise.

Ajde Sojke, spusti se malo na zemlju i razmisli ko je prodao Kosovo, sadasnja generacija ili oni sto su ladili jajca za vreme Tita kad su se smejali sipcima sto imaju po 15oro dece. Smanjite malo tu pljuvacinu vise.

Ahhh... 'bena je kod nas nekaznjena potkupljivost i korupcija... nekaznjena ljudska alavost podpomugnuta anti-srpskim delovanjem vlasti... nego bre?

Mi smo ovo sebi napravili, pored casnih policajaca koji su gubili zivote na kosovu, bila je ina manjina koja je trgovala sa siptarskom mafijom...

Uvek je bilo Rada pasica, uvek!!!

Ма нама и не треба да неко ратује за нас, нити ми да ратујемо, аман! Када тај "неко" поново постане неко ко се пита, довољно је да нам дуне ветар међународног права у леђа, разумеш?
Зато и јесте битно да се не одричемо сами своје територије.

Па, баш ви који заговарате поделу у име неког мира, тиме правите већу помутњу и подлогу за нови рат, како не разумеш то? :rtfm: :)

e svasta..ti bi htela da se hebes a da ti ne udje...kako mislis da bez rata istrajes u tome da se kosmet ne podeli i da ga jednog dana potpuno povratimo

Ja zelim i Boga molim da mi se makar moja Srbija kakva jeste sad odrzi i sacuva...

Opasna su vremena, treba biti vidra.. ali ne, mi imamo ekstra vozni park...
Neko il je mnogo glup ili nas non-stop vuce unazad...

Sve sto aktuelne vlasti pricaju, to je trebalo biti unazad 15-20 godina.. ko razume, shvatice...

Back