Da li ste za podelu Kosova?

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za podelu Kosova?

• DA

• NE

• Smrdim po ulici...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Šta si mi navalio na ženu koju nemam...:dontunderstand:

Gledaj...to ti je ono, uzmi šta se daje, najmenje loše rešenje, bolje išta nego ništa, ne treba se zamajavati, mi smo jadna zemlja, a iza njih stoje Ameri i EU...a iza nas niko, a sami smo jadni...čime da povratimo Kosovo? Kako sa onolikim šiptarima? 'Ajde objasni kako to zamišljaš ili samo lupetaš...

Za pocetak, seti se kako je bilo nasim precima i automatski ces da shvatis da nam i nije toliko lose. Kad su oni uspeli da se oslobode ropstva, nama siptari nece biti nikakav problem. Tako da... relax;)

Samo jedno znam!

Ne smeju zapadni lesinari se odomaciti na Kosovu i Metohiji (sipce i ne spominjem, jer su niko i nista).. moramo naci kakav-takav kompromis
sa suprostavljenom nekom drugom svetskom silom koja bi tu imala interes.. neka koriste, neka im.. ali makar ce biti nase!

A mi jedno milion puta truliji...videli smo 1999-e...valjda smo naučili nešto od tada...

Rusi za nas sigurno neće da ratuju...:lol:

Ма нама и не треба да неко ратује за нас, нити ми да ратујемо, аман! Када тај "неко" поново постане неко ко се пита, довољно је да нам дуне ветар међународног права у леђа, разумеш?
Зато и јесте битно да се не одричемо сами своје територије.

Па, баш ви који заговарате поделу у име неког мира, тиме правите већу помутњу и подлогу за нови рат, како не разумеш то? :rtfm: :)

Ма нама и не треба да неко ратује за нас, нити ми да ратујемо, аман! Када тај "неко" поново постане неко ко се пита, довољно је да нам дуне ветар међународног права у леђа, разумеш?
Зато и јесте битно да се не одричемо сами своје територије.

Taj ''neko'' se i sada pita, al' ne bi da se zamera zbog Srbije...

Važno je samo da imaju interes...ništa nije bzvz...:lol:

Па, баш ви који заговарате поделу у име неког мира, тиме правите већу помутњу и подлогу за нови рат, како не разумеш то? :rtfm: :)

Ja nisam za podelu, već za rešavanje tog pitanja, a to je najbolje rešenje...:)

Back