Poverenje, da. I sugestivnost onih koji promovišu životno osiguranje. Takođe i osiguranje imovine. Najmanja doza navalentnosti u principu odbija čak i onog ko je rešio da uzme životno osiguranje. Da li su vama dolazili u kuću?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poverenje je nešto što mora da se zasluži.
Kako? Sigurno ne sedenjem i čekanjem da se narod "opameti" i shvati da mu je osiguranje neophodno.

Poverenje, da. I sugestivnost onih koji promovišu životno osiguranje. Takođe i osiguranje imovine. Najmanja doza navalentnosti u principu odbija čak i onog ko je rešio da uzme životno osiguranje. Da li su vama dolazili u kuću?

Poverenje je nešto što mora da se zasluži.
Kako? Sigurno ne sedenjem i čekanjem da se narod "opameti" i shvati da mu je osiguranje neophodno.
Poverenje se začas proćerda. Dovoljno je da nekome pokušaš da zakineš nešto što mu pripada i taj više nikada neće imati poverenje u tebe.
A ako čoveku pristupi neko sličan ovome prvome (u koga je izgubio poverenje) pa se taj ponaša isto kao i ovaj prvi, onda će jako teško steći neophodno poverenje.
I mislim da na ovu temu nemamo ništa reći što već nije rečeno.
Nisam baš razumeo sa čim se ne slažeš.Ne bih se baš složila.
O tome i pričam. Prevareni, pokradeni, siromašni narod treba da pokloni svoje poverenje raznoraznim Dunavima, Delta Generalijima i njima sličnima. Kome? Ko se ponaša drugačije?Daj primer. u koga onda, u koju kuću OVDE treba imati poverenja? Ko ga je zaslužio? Ko nije izneverio poverenje. Skoro sam slušala priču žene koja je htela da se SPALI pokušavajući da naplati štetu na kolima (otkinut retrovizor na parkingu, postoji zapisnik, zvala je miliciju) od Delta Generali; kažu da ništa nije bolji Dunav: čovek pao sa motora, udario ga taksista, sav bio izguljen, izlomljen, jedva izvukao 1.000 eura i to SAMO zahvaljujući činjenici da je imao poznanika u Dunavu pa je čekao svega DEVET meseci na isplatu?!?!?
Kao na primer reklamni slogan jednog osiguravajućeg društva koji je glasio: "Proverite da li smo najbolji". Zaista, ko bi poželeo da tako nešto proveri?Ух..а како да осигурање заслужи поверење код тебе? Треба ли да настане осигурани ризик, затим да видиш како ће да поступи осигуравајућа кућа, па да оцениш да ли ћеш јој веровати?![]()
Ne bih se baš složila. Daj primer. u koga onda, u koju kuću OVDE treba imati poverenja? Ko ga je zaslužio? Ko nije izneverio poverenje. Skoro sam slušala priču žene koja je htela da se SPALI pokušavajući da naplati štetu na kolima (otkinut retrovizor na parkingu, postoji zapisnik, zvala je miliciju) od Delta Generali; kažu da ništa nije bolji Dunav: čovek pao sa motora, udario ga taksista, sav bio izguljen, izlomljen, jedva izvukao 1.000 eura i to SAMO zahvaljujući činjenici da je imao poznanika u Dunavu pa je čekao svega DEVET meseci na isplatu?!?!?
O tome i pričam. Prevareni, pokradeni, siromašni narod treba da pokloni svoje poverenje raznoraznim Dunavima, Delta Generalijima i njima sličnima. Kome? Ko se ponaša drugačije?
Kao na primer reklamni slogan jednog osiguravajućeg društva koji je glasio: "Proverite da li smo najbolji". Zaista, ko bi poželeo da tako nešto proveri?
Što se tiče tvog pitanja upućenog meni, odgovor možeš potražiti na prethodnoj strani.

nego su došle da nam pomognu jer smo im simpatični....Не брините, нису стране осигуравајуће куће дошле да покраду и да се обогате

A ko ovde generalizuje???Нису народ крали Дунав, Делта и њима слични, већ се зна ко је то и како радио. Генерализација у овом случају не пије воду.
Rekao bih da je u Srbiji nema i baš bih voleo da me neko demantuje.Pa ok, dajte nam primer pouzdane osiguravajuće kuće.
Pa ok, dajte nam primer pouzdane osiguravajuće kuće.
Rekao bih da je u Srbiji nema i baš bih voleo da me neko demantuje.
Ево даћу неколико примера, само дефиниши шта за тебе значи поуздано? (традиција, пословање, профит, распрострањеност..?)
Pouzdanost! i tradicija!
Овде две ствари свакако зависе једна од друге, јер да кућа није поуздана, не би имала ни дугу традицију. Мислим да се око тога разумемо(или не?)
Три осигуравајуће куће које послују код, а имају нејвећи удео у тржишту животног осигурања су Generali, Wiener Stadtische i Grawe. Ове три осигуравајуће куће са традицијом од око 200 година, сигурно да уливају поверење клијентима и могу бити стабилан партнер ономе ко се одлучи на дугорочну штедњу. И не само традиција, већ и бројке које говоре о профиту компанија, добити, броју клијената итд....
Kako onda objašnjavaš da Srbija ima najmanje zaključenih ugovora na životno osiguranje u poređenju sa evropom i zemljama iz okruženja? Dakle, imamo kod koga, a nećemo. Ljudi NE ŽELE da razmišljaju ŠTA AKO... sujeverje?
...незнање!
Pored toliko reklama????
Bas tako, u stvari svi misle da sve znaju, pa klasica prigovor je: to ono kad ja umrem pa neko drugi dobije pare, e ne dam![]()
 е ту онда иде следећи изговор "немам пара"...и тако до бесконачности