Tobruk
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
da li ste se nekad sa shefom ( direktorom)...za muskarce: sheficom, direktorkom...kako je bilo? u cemu je draz? zasto je ( ako je! ) puklo... Detalji ,ovo, ono, imate li iskustva na tom planu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvi,znas li koje sve beneficije,mozes da izvuces?-Eva-:Nikada to ne bih uradila! Jer sta posle toga? Otvori se zemljo da u nju propadnem!
HeBePoBaTaH_:
Računaju se mlade asistentkinje?
Dobro, nije posao, ali sam na faxu baš vredno radio. Ako je uzmemo da postoji u klasifikaciji zanimanja i "student", onda je posao 8)
Najlepše je studirati sa ljubavlju. 8)
E, radi ovakvih stvari, dok sam bio direktor, nikad to nisam radio sa drugaricama sa posla. Na kraju se ne bi znalo ko koga tu u stvari yebe.Tobruk:Zasto da propadnes u zemlju... sve znas o njemu, ako nesto zucne... odmah ga nazoves MALI i on mora da ucuti.. a kad ti se neko zayebava pa nemas koga samo udjes u kancelariju i kazes mu ( sa pokvarenim osmehom) zadrraaaavo! A?
Daryl Van Horn:E, radi ovakvih stvari, dok sam bio direktor, nikad to nisam radio sa drugaricama sa posla. Na kraju se ne bi znalo ko koga tu u stvari yebe.Tobruk:Zasto da propadnes u zemlju... sve znas o njemu, ako nesto zucne... odmah ga nazoves MALI i on mora da ucuti.. a kad ti se neko zayebava pa nemas koga samo udjes u kancelariju i kazes mu ( sa pokvarenim osmehom) zadrraaaavo! A?
Julian_Duranona:Vd... Nemoj da me razocaravas...
Valjda znas:
Sa spiska stanara i platnog spiska - nikad!
Nemoj da kenjas po svom dvoristu...