Contezanovich
Aktivan član
- Poruka
- 1.427
petkom izbegavam sex
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, dosta više zaebavanjapetkom izbegavam sex
aj dont andrsten......ma, dosta više zaebavanja![]()
Jedes pecenje na splavu?postim
I meni problem sada, sa slomljenom nogom...Naravno da ne.
I meni problem sada, sa slomljenom nogom...
A sutra?Danas se suzdrzavam bludnih i gresnih misli....danas ne komuniciram sa tudjim zenama,suzdrzavam se od hotovanja ,ne primam gole fotke na vujber i ne otvaram obnazene starlete iz Dujbajia po instagrumu.....sex - ni pod razno.....![]()
takodje ni kafa smlekom...
Sutra ga siječe.A sutra?
sutra za sutra.....tema je "danas"A sutra?
Мора се платити или шта?Meni problem vec dugo slabo napunjen novcanik...
Мора се платити или шта?
Е то ако је тако како си написао је баш тужно.Ne nego mora da se ima dovoljno da se privuku i odrze u vezi a ako nema za putovanja i ta neka njihova vrednostno zamisljena odredjena svota novca onda svaka normaona sitna mana postane ogromna i njima nepodnosljiva i odu...
Da ne pricam kad si izmedju poslova i treba da nadjes novi a nekad zaglavis i prodje vreme pa onda si duh, postovanje 0 a sad u modernim 2020 ima ni prijatelji vise bez dovoljno para i popularnosti te ne postuju...
2006... i kakav je skor dana?Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
Da znaš... Mene još boli grlopadala kisa celi dan. ne
U 23:50 nisam bio na forumu, osim ako forum nema sise.Lazes na forumu si
Форум нема сисе али многе на форуму итекако имају сисе.U 23:50 nisam bio na forumu, osim ako forum nema sise.
Е ово је двосмислено.Da znaš... Mene još boli grlo![]()