Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Мора се платити или шта?

Ne nego mora da se ima dovoljno da se privuku i odrze u vezi a ako nema za putovanja i ta neka njihova vrednostno zamisljena odredjena svota novca onda svaka normaona sitna mana postane ogromna i njima nepodnosljiva i odu...

Da ne pricam kad si izmedju poslova i treba da nadjes novi a nekad zaglavis i prodje vreme pa onda si duh, postovanje 0 a sad u modernim 2020 ima ni prijatelji vise bez dovoljno para i popularnosti te ne postuju...

Ne nego mora da se ima dovoljno da se privuku i odrze u vezi a ako nema za putovanja i ta neka njihova vrednostno zamisljena odredjena svota novca onda svaka normaona sitna mana postane ogromna i njima nepodnosljiva i odu...

Da ne pricam kad si izmedju poslova i treba da nadjes novi a nekad zaglavis i prodje vreme pa onda si duh, postovanje 0 a sad u modernim 2020 ima ni prijatelji vise bez dovoljno para i popularnosti te ne postuju...
Е то ако је тако како си написао је баш тужно.
Тако да директно платити са секс је много боље него ма такве начине се довијати и радити активације да имаш ту неку.

Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanje:Da li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
2006... i kakav je skor dana?

Back