gonza
Zainteresovan član
- Poruka
- 176
to bash i nije zanimljivokučka:Veceras se virtuelno sexam..a to mogu bez goletanja..:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bash i nije zanimljivokučka:Veceras se virtuelno sexam..a to mogu bez goletanja..:-D
kučka:Veceras se virtuelno sexam..a to mogu bez goletanja..:-D
Jel to upravo radis,citajuci nase postoveBL_Devil:pa nije lose...zna virtuelno biti kvalitetno![]()
prepustis se...nalozis se...i dovedes stvar do pravog vrhunca :-D
marina-b:Jel to upravo radis,citajuci nase postove![]()
BL_Devil:mozda da a mozda i ne...hm. uzbudljivije je kad ne znas, vec te masta vodi. bas cu te drzati u neizvjesnosti
![]()
marina-b:Ja sam ta koja je veceras zadovoljena,a ti onaj koji nije![]()
kučka:Ma ok je to ..samo posle prijavi ..Jesi li se ili nisi ....ovo je pravo mesto za ..Iskrenost..![]()
Ja cvrkucem kao pticica na grani sve sa osmehom na licu. :-Dsinnke:Izgleda da ne lazes. Dobro te taj maznuo kad toliko cvrkuces.
Oces da prilozimo koju slicicu,pa da bude i po monitoru?BL_Devil:da prijavim poslije :shock:
pa da razmazem sve po tastaturi![]()
To nece prezivetimarina-b:Oces da prilozimo koju slicicu,pa da bude i po monitoru?![]()
marina-b:Ja cvrkucem kao pticica na grani sve sa osmehom na licu. :-D
Kad sam se nudila tebi,nisi hteo,sad ti otvaraj dole one teme,a ja cu da se sexam za to vreme![]()
marina-b:Oces da prilozimo koju slicicu,pa da bude i po monitoru?![]()
BL_Devil:pa ti mene precjenjujes!
kad bih ja mogao toliko spricati, gdje bi mi bio kraj![]()
Neka,neka,moja pi,ca uziva,a tvoji spermatozoidi se zaglavljujusinnke:Samo se gemblaj, neka pi,ca uziva.
Nisam toliko poludeo jos da se s tobom torbam.
marina-b:Neka,neka,moja pi,ca uziva,a tvoji spermatozoidi se zaglavljuju![]()
Razmazi malopo tastaturi,malo po monitoru,pa danas mozes da se hvalis kako si se sexao na kompjuteru.BL_Devil:pa ti mene precjenjujes!
kad bih ja mogao toliko spricati, gdje bi mi bio kraj![]()
Ti sumnjas u mene :shock: Ja bih to strucno ispricala iz tebesinnke:Tebi ne vredi to dati u ruke. Ti bi to lopatom pokusala odglavit.![]()
marina-b:Ti sumnjas u mene :shock: Ja bih to strucno ispricala iz tebe![]()
NovaIsta:ja se nisam danas seksala. samo da odgovorim na temu![]()
Čestitamo sa kišnog severa Srbije,samo zalivaj!marina-b:Lajka nahranjena,kod mene svi siti i zadovoljni :wink: