- Poruka
- 92.238
Nina, sa cokoladom sve pocinje. Onda kafa, pa vecera, pa vino i bude seks.
Zato ja u startu dam cokoladu i mirni smo![]()
Кафа!?
Ето где грешим, ја не пијем кафу.
Никада нећу имати секс

Да ли може да се прескаче?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nina, sa cokoladom sve pocinje. Onda kafa, pa vecera, pa vino i bude seks.
Zato ja u startu dam cokoladu i mirni smo![]()
Zeno, ne kvari mi bracnu idilu.ooo zeno ..skratis mu proceduru.. kod druge posle tvoje cokolade on odmah na seks![]()
dobro necuZeno, ne kvari mi bracnu idilu.![]()
Necu da ti kazemdobro necu
a koju cokoladu mu dajes ..milku od 300 gr.![]()
Nina kaze da moze, spremi se da razvaljujesКафа!?
Ето где грешим, ја не пијем кафу.
Никада нећу имати секс
Да ли може да се прескаче?
ma kazi, kazi..to je vrlo bitan trenutak..jer sve zavisi koja je cokolada i gramaza..nije isto da pojede ocas posla cokoladu od 100 gr..i duze vreme od 300 gr..pa onda da li je noiset ili ima lešnike ili neko drugo punjenje..Necu da ti kazem![]()
Zavisi od doba dana.ma kazi, kazi..to je vrlo bitan trenutak..jer sve zavisi koja je cokolada i gramaza..nije isto da pojede ocas posla cokoladu od 100 gr..i duze vreme od 300 gr..pa onda da li je noiset ili ima lešnike ili neko drugo punjenje..![]()
ma kazi, kazi..to je vrlo bitan trenutak..jer sve zavisi koja je cokolada i gramaza..nije isto da pojede ocas posla cokoladu od 100 gr..i duze vreme od 300 gr..pa onda da li je noiset ili ima lešnike ili neko drugo punjenje..![]()
moras da budes preciznija..ništa seks ili ništa seks sa cokoladom
jelena je unela citavu pometnju sa cokoladama pa moramo da znamo do detalja![]()
Дај шта даш, све док су у питању најлепше жеље са јагодом![]()
ma kazi, kazi..to je vrlo bitan trenutak..jer sve zavisi koja je cokolada i gramaza..nije isto da pojede ocas posla cokoladu od 100 gr..i duze vreme od 300 gr..pa onda da li je noiset ili ima lešnike ili neko drugo punjenje..![]()
Дуња има лепше жеље од Вишње ...![]()
e da ti kažem pravo još dok se kuvala kafa jutros u pola sedam
nestadoše dve rashlađene profiterole
sad mi sex uopšte ne treba![]()
Ко су Дуња и Вишња?
@Тема:
Нисам
moras da budes preciznija..ništa seks ili ništa seks sa cokoladom
jelena je unela citavu pometnju sa cokoladama pa moramo da znamo do detalja![]()
Ja jesam i danas, onu crnu jutarnju, a vi pricajte sta hocete![]()
Bolje kad nismo, da zazivi temaJeri treba da se upisemo svaki put kad nismo ili samo kad jesmo?
Bolje kad nismo, da zazivi tema
A mozda se neko i sazali na nasIli da svaki dan neko od nas koji nemamo, ostavi komentar, a ostali nemaci da stave lajk kao amin da se slazu, da ne zatrpavamo temu bas mnogo.