Ja bih samo voleo da ona "druga" strana cita sta se pise ovde...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eee druga strana nikad nije tu kad trebaProfimare:Ja bih samo voleo da ona "druga" strana cita sta se pise ovde...

Maslachak:...jesam. zadovoljena. zadovoljna.....smeshak, blazzeni.
...chup....chup...
 opet .... znaci ponovo cerebalni sex...
?jao a ti se mene sad bas obradovao hvala sto neces da me banujesProfimare:Haha e sad me nasmeja... ja tebe uopste ne znam tako da svaka dalja prica bi bila suvisna... a tvoji komentari kakav sam ja i sta radim su zaista detinjasti...
I nisam ja negativan lik da te banujem ili brisem s toga cu ti kao svaki dobar mod krstarice pozeleti dobrodoslicu![]()
Ma nisam napravio sr*nje nego jednostavno me zove i kaze 'e necu doci, aj sutra'....i sad ja kao treba da poverujem a i prosle nedelje me na istu foru ispalila, e sad nek drkaCupavka:Dirk- sad cu da idem offline, pa kad se raspisem...
WASP- kakvo si sr.anje opet napravio, crni sinko?
BGBorat:pa bas i sudim po tvojim 20tina hiljda postova a i sta kao ne provodis vreme eeee izdale te tvoje brojke a to za pricanje pa ne vidim kako bi i mogao da me ucutkas,aj sto nemas argumenata nego i da ih imas mislim da tvoj IQ ne bi ni znao kako da ih iskoristi

....W.A.S.P.:Ma nisam napravio sr*nje nego jednostavno me zove i kaze 'e necu doci, aj sutra'....i sad ja kao treba da poverujem a i prosle nedelje me na istu foru ispalila, e sad nek drka
 ......e ima tih dana...Cupavka:Jao, bre, da l si normalan- idi Fataj to, jer, kad ona drka, to znaci samo da i ti drkas, jbt....Fataj dok se ne oladi od drkanja
...
BTW.- jesam , sexala sam se i nocas, i ne znam da l cu skoro da preskocim dan...od subote sam postala zena-zmaj
...
...a mozzda je do vremena... i meni su takvi dani...Cupavka:Ufff, da znas da ima......
btw.-ko je O.S.A.?
 magla me inspirishe... na... hladno napolju, a toplo unutra me inspirishe na... ma bre, uhvatila sam sebe juche, ljushtim krompir i napalim se k`o kreten.... znachi... 
 bem li ga... 

I nisi me zvala da ljustimo zajedno...c c c e da jesi pisala bi u ovoj temMaslachak:...a mozzda je do vremena... i meni su takvi dani...magla me inspirishe... na... hladno napolju, a toplo unutra me inspirishe na... ma bre, uhvatila sam sebe juche, ljushtim krompir i napalim se k`o kreten.... znachi...
bem li ga...
...O.S.A... je W.A.S.P.....
 inace ona bi trebalo danas da dodje pa cu vam javiti ishode...(ako dodje)Maslachak:...a mozzda je do vremena... i meni su takvi dani...magla me inspirishe... na... hladno napolju, a toplo unutra me inspirishe na... ma bre, uhvatila sam sebe juche, ljushtim krompir i napalim se k`o kreten.... znachi...
bem li ga...
...O.S.A... je W.A.S.P.....