Da li ste se danas seksali ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BGBorat:
pa bas i sudim po tvojim 20tina hiljda postova a i sta kao ne provodis vreme eeee izdale te tvoje brojke a to za pricanje pa ne vidim kako bi i mogao da me ucutkas,aj sto nemas argumenata nego i da ih imas mislim da tvoj IQ ne bi ni znao kako da ih iskoristi

jel mogu ja da te naguzim ..ja imam preko 30.000 poruka :lol: :lol: :lol:

volim sex i rado ga se secam ....a da koliki je tvoj IQ ?8-) meni je 12cm u hladnoj vodi ...:lol:

W.A.S.P.:
Ma nisam napravio sr*nje nego jednostavno me zove i kaze 'e necu doci, aj sutra'....i sad ja kao treba da poverujem a i prosle nedelje me na istu foru ispalila, e sad nek drka

Jao, bre, da l si normalan- idi Fataj to, jer, kad ona drka, to znaci samo da i ti drkas, jbt. :roll: ...Fataj dok se ne oladi od drkanja :lol: ...
BTW.- jesam , sexala sam se i nocas, i ne znam da l cu skoro da preskocim dan :D...od subote sam postala zena-zmaj :D...

Maslachak:
...a mozzda je do vremena... i meni su takvi dani... :) magla me inspirishe... na... hladno napolju, a toplo unutra me inspirishe na... ma bre, uhvatila sam sebe juche, ljushtim krompir i napalim se k`o kreten.... znachi... :) bem li ga... :)
...O.S.A... je W.A.S.P.....
I nisi me zvala da ljustimo zajedno...c c c e da jesi pisala bi u ovoj tem :lol: inace ona bi trebalo danas da dodje pa cu vam javiti ishode...(ako dodje)

Back