C
chika_doktor
Gost
NatasaNatasa:Hahahaha ... svaka čast na odgovoru .... doca će da svisne![]()
jao svisno sam....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Hahahaha ... svaka čast na odgovoru .... doca će da svisne![]()
chika_doktor:kao sto sam rekao...nekome je bog dao nekom uzeo..nema recepta i nema pomotji...kao sto neko nema ruke...ili je mentalno retardiran tako ima ljudi koji ne posjeduju emocionalnu inteligenciju ...ar vi klir nau>????![]()
chika_doktor:jesam i bilo je fuj!!!![]()
ovi sto se redovno yebu(tipa svaki dan...par puta i tako to) su retardirani pomalo...mislim, fali im koja daska u glavi...drugim rijecima nedostaje im emocionalne inteligencije..onako su....osakatjeni!! mogu ti ljudi raditi iste stvari kao i normalni ljudi ali ostaje ta praznina nepopunjena!!!
Maslachak:...bre samo usput konstatujte dal ste se yebali/niste se yebali + kako je bilo/koliko puta... doprinos temi. a onda nastavite.
Maslachak:...pa dok ti obogacujesh, propade tebi istrazzivanje....
...ispashce da doca najvishe yebe (bar po broju postova), a ono, on zagovara apstinenciju u korist duhovnog uzdizanja....![]()
NatasaNatasa:A znaš kako naš pametan narod kaže ''Pas koji laje ne ujeda'' .... moglo bi se upotrebiti i za ovu temu i za docu i za sve koji mnogo pričaju .....
NatasaNatasa:A znaš kako naš pametan narod kaže ''Pas koji laje ne ujeda'' .... moglo bi se upotrebiti i za ovu temu i za docu i za sve koji mnogo pričaju .....