- Poruka
- 16.674
UVEK..
<<<<<<:rolleyes:<<<<<<<>>..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alal ti chufte sestrro !magdalena rashkovic:moram da priznam da se sexam svaki dan..nekoiko puta dnevno. sto sa sobom sto sa svojim dragim
magdalena rashkovic:moram da priznam da se sexam svaki dan..nekoiko puta dnevno. sto sa sobom sto sa svojim dragim
Pičkonja:Svako ima pravo da iznosi svoja mišljenja , ali ja sam veoma ozbiljan gospodin. I nisam mislio kad sam napisao post da "lečim" žene na ono što je tebi u glavi...........
chika_doktor:covjek se preziva pichkonja...a juce mi je objasnio da ima i prezime kuronjica![]()
chika_doktor:covjek se preziva pichkonja...a juce mi je objasnio da ima i prezime kuronjica![]()
Pičkonja:Ajde kolega objasni im ti ja više nemam snage, nekima ovde bolje ulazi u dupe nego u glavu.............. :smile:![]()
![]()
Maslachak:...ne, ne i ne... nisam se jel` seksala
...nit imam volje, nit prostora, nit odgovarajuci ambijent, a **** koji bi prislonila je 100 km daleko, a nijedan nije toliko dugachak.
...sledeci put kad budem branila zzenski rod od napada da smo previshe zahtevne, samo mi pokazzite ovaj moj post.
chypawa_18:jesam, jutros, i zachudo, bilo je ok...................................
chypawa_18:pa jutros, doshao je kod mene u 7.............. znachi negde oko pola 8 i oko 8...... i posle duzheg vremena mi je stvarno bilo lepo.............i dalje ne mogu da verujem........
chypawa_18:pa jutros, doshao je kod mene u 7.............. znachi negde oko pola 8 i oko 8...... i posle duzheg vremena mi je stvarno bilo lepo.............i dalje ne mogu da verujem........
e vala je qrcu.... jel to znachi da si se pomirio sa zzenom (esam li ja to neshto propustila?) ili si premestio kofere kod neke druge?Dirk:Yap...konacno...