BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
Sinoc.....nov sam na temi .....izvinite ako smetam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pominji mi apstinenciju ! Nisam se sreo sa zenom 2 meseca a kamoli nesto vise. Apstinencija kao izbor ok ali kao splet okolnosti i to ne mojom krivicom to je da popizdis ! Hvatam sebe kako pocinjem da razmisljam o ponudama koleginica sa posla(sto mi do sada nije padalo na pamet) i ajd sad ti budi pametan ! ! ! ! !latica:ajde, ajde...doprinos temi....apstinencija
Nisam ali bi mi baš prijalo :razz:kučka:Ovde puno pricamo o sexu,komentarisemo,odgovaramo,pitamo,cesto se i svadjamo ali jos nisam procitala da je neko napisao “Nocas sam se dobro sexala/o” ili “Jutros je pao zornjak” ili “Imam pms,smrccc” ili “Nisam pa sam ga izdrkao” ili “Nisam jos, ali hocu”..i tako dalje.Ne znam da li je tema bila ali za stare i za nove clanove pitanjea li ste se danas sexali? i ako jeste kako je bilo.? Hajde,pokusajmo biti konkretni, mozda bude zanimljivo... :-D
I jel vrede nešto bar ako vrede samo udrifrank zappa:Ne pominji mi apstinenciju ! Nisam se sreo sa zenom 2 meseca a kamoli nesto vise. Apstinencija kao izbor ok ali kao splet okolnosti i to ne mojom krivicom to je da popizdis ! Hvatam sebe kako pocinjem da razmisljam o ponudama koleginica sa posla(sto mi do sada nije padalo na pamet) i ajd sad ti budi pametan ! ! ! ! !![]()
Ma srednje zalosno + nesmem da cirkam na poslu(nema losih riba samo malo rakije) a i sve su alapace do jaja.Popajj:I jel vrede nešto bar ako vrede samo udri![]()
frank zappa:Ma srednje zalosno + nesmem da cirkam na poslu(nema losih riba samo malo rakije) a i sve su alapace do jaja.
Ja verujem da zivis u Rusiji...sax66:A ja nisam danas,ni juce,ni 1-og...tacnije nisam vec vise od mesec dana! A zivim u Rusiji!! I NIKO MI NE VERUJEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
Silent Bob:Ti i drug? Produvali se? Hehehehe Produvali frulice jedan drugom, jeli? Bilo je kao u onoj bajki: Carobni Frulas... hehehehehehe
Ma naravno da treba samo treba biti oprezan kad ti je zena u blizini.Bolje i dobra masturbacija nego dobar problem u kuci !Cupavka:![]()
![]()
E, ja crkoh od smeha kad videh tvoj avatar...a, sta, kao alapace ne treba yebati?
Btw.- doprinos temi- samo masturbacija,...al- dooobraaa![]()
frank zappa:Ma naravno da treba samo treba biti oprezan kad ti je zena u blizini.Bolje i dobra masturbacija nego dobar problem u kuci !
Moze biti,moze biti,samo opste je poznato da muskarac nema dovoljno krvi za obe glave tako da rade naizmenicno pa i izbor dodje u zavisnosti koja je u funkciji.latica:pa vidis..te mu se svede na to da je sve stvar izbora..