Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.305
Nisam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam više,.. bio sam.
Od kada su ovde uvedene promane, želim da pobegnem iz Kluba usamlnenih srca
Kojim stilom da ti odgovorim ?Zašto nisi romantičan, zbog promene? Nije ukinuta romantika, tu je. U svim temama, u rečima...
Ja sam se maksimalno trudila da ne budem romantična. Razlog je jednostavan: Nikada nisam volela niti volim i sada, one sms poruke koje je neko napisao, pa se one šire dalje.
Mnogo je lepše da neko napiše svojim rečima. Bar dve rečenice.
Nije ukinuta romantika, tu je. U svim temama, u rečima...
Objasnio čovek još pre 15 godinaPoenta je romantiku ne dovesti u ko-relaciju sa patetikom(sto se nazalost uglavnom radi;tipa kuco,maco,patkice,misu,bubice i to je kao romantika, je l'?).Nikad se nisam trudio da budem romantican,vec samo da pokazem emotivnu stranu(a jako sam emotivna osoba,sto i nije bas za pohvalu u ovakvuom drustvu) kroz neku konkretnu radnju,bila to pesma posvecena voljenoj osobi ili neki drugi gest..Ne znam,po meni se jednostavno romantika ne uci,ne moze se na silu biti takav...Jednostavno se rodis takav,sa tim filingom.Romantika nije neka ruza koju uberes kod komsije u basti i poklonis dragoj ili neka pesma koju prepises iz prve knjige koja ti padne u ruke...To je osecaj za pravi trenutak,za pravi potez,za nesto sto ce iznenaditi osobu koju volis...To je bar neko moje,licno shvatanje romanticnosti...
Se*reš srceKojim stilom da ti odgovorim ?
Koje sam ja usamljeno srce, kad bar deset ženskinja čeka na red.
Usamljena srca, to su ona koje niko neće jer imaju neku falinku, ili imaju falinku da oni nikoga neće. Illi su to slomljena srcad ?
Klub Usamljenih srca.... (i izgubljenih duša)...
Jel to sledeći pdf ? , ili Agencija za sklapanje (i rasklapanje)... Agencija za Sis,... za ruskinje, ukrainke, moldavke, rumunke, mađarice . azijatkinje .. (sve se prosto nameće samo ).
Bilo je (ima) žena kojima poklanjam novac, zlato, putovanja,.. bilo je (ima) žena kojima poklanjam svoje vreme,.. kojima poklanjam nežnost... i onih kojima sam poklonio svoje srce.
Po kom osnovu ja pripadam ovde,...u usamljena ?
*Nisam ovde baš Inkognito (ima dosta o meni).
Da mi kažu ovi moji (u reali) - a, ti pišeš tamo među plačipi*ke...
Pa neke od njih sam ja doveo na ovaj forum..
Sad se stidim sebe što sam uopšte pisao u ovom pdf-u.
Postoji mogućnost da mi se sve iz ovog pdf-a obriše ?
Ooo,.. draga damo, (jedna od 10Se*reš srce![]()
Neee pogrešili ste....nisam jedna od 10...ja sam iz one tvoje Agencije za sklapanje i rasklapanje.Ooo,.. draga damo, (jedna od 10)
i vi niste romantični ?![]()
Delim mišljenje.Sadašnji naziv je njanjav i baš patetičan !
Ne doživljavam sebe više ovde niti želim da boravim na ovakvom mest!
naravno, samo sam to hteo malo drugačije da objasnimDelim mišljenje.
Drugarice, čim ovde pišete, vi ste slobodni, tj. usamljeni (Neee pogrešili ste....nisam jedna od 10...ja sam iz one tvoje Agencije za sklapanje i rasklapanje.
Suprotno,.. ja jesam romantičan, ali vi ste me sad ovim prebacili i US. Što ne otvoriste temu sa tim naslovom - Usamljena srca, pa da vidim te muške mačo i ostale romantike koji će tamo da vam ostave traga ?Zašto nisi romantičan, zbog promene?
ali ste je vi prekrstili,.. (u patetiku),.. da ovde pišu samo njanjava usamljena srca,..Nije ukinuta romantika, tu je. U svim temama, u rečima...
Vaša stvarJa sam se maksimalno trudila da ne budem romantična.
Vaša stvar.Razlog je jednostavan: Nikada nisam volela niti volim i sada, one sms poruke koje je neko napisao, pa se one šire dalje.
daa,.. ali to ne znači da je taj Usamljeno srce..Mnogo je lepše da neko napiše svojim rečima. Bar dve rečenice.