P Pobednik79 Primećen član Poruka 679 ponedelјak u 12:23 - Gde su romantični muškarci? #76 Nina: Da li danas postoje romantični muškarci ? Kliknite za proširenje... Postojimo
palette Početnik Poruka 23 ponedelјak u 15:31 - Gde su romantični muškarci? #77 I ja sebi sve češće postavljam ovo pitanje, mada ni ja nisam neki romantik (možda u duši jesam haha).
I ja sebi sve češće postavljam ovo pitanje, mada ni ja nisam neki romantik (možda u duši jesam haha).
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 390.700 juče u 20:31 - Gde su romantični muškarci? #78 Pobednik79: Postojimo Kliknite za proširenje... malo vas je ali vredite
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 390.700 juče u 20:31 - Gde su romantični muškarci? #79 palette: I ja sebi sve češće postavljam ovo pitanje, mada ni ja nisam neki romantik (možda u duši jesam haha). Kliknite za proširenje... proveri ..verujem da jesi romantican
palette: I ja sebi sve češće postavljam ovo pitanje, mada ni ja nisam neki romantik (možda u duši jesam haha). Kliknite za proširenje... proveri ..verujem da jesi romantican
palette Početnik Poruka 23 danas u 00:37 - Gde su romantični muškarci? #80 Nina: proveri ..verujem da jesi romantican Kliknite za proširenje... Žensko sam Ne znam, možda u duši i jesam romantik i nadam se da ću naći svoju osobu.
Nina: proveri ..verujem da jesi romantican Kliknite za proširenje... Žensko sam Ne znam, možda u duši i jesam romantik i nadam se da ću naći svoju osobu.