Redmond
Elita
- Poruka
- 18.079
Ovo i meni prođe kroz glavu kad sam video temu...bez uvrede, ali to kad zene udju u godine pa traze ono sto su im mame govorile, romantican, pazljiv....kad su mladje sve drugo im je vaznije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo i meni prođe kroz glavu kad sam video temu...bez uvrede, ali to kad zene udju u godine pa traze ono sto su im mame govorile, romantican, pazljiv....kad su mladje sve drugo im je vaznije.
Može li taksativno , šta su to RM.Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Ovo i meni prođe kroz glavu kad sam video temu...
Prvo definicija šta su to romantični muškarci, pa onda da raspravljamo
Ustaljeni šabloni koje čitamo u ljubavnim romanima ili gledamo po ljubavnim komedijama.Šta je za tebe romantika?
Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
То је као да те неко пита, "Шта је то туча?", а ти прстом покажеш на ТВ, а на ТВ-у кечери.Ustaljeni šabloni koje čitamo u ljubavnim romanima ili gledamo po ljubavnim komedijama.
Како не постоји?Ne postoji definicija.
Mito, jesi li ti nekada vežbao romantiku na tvojoj lepšoj polovini?Ustaljeni šabloni koje čitamo u ljubavnim romanima ili gledamo po ljubavnim komedijama.
To nije romantikaMito, jesi li ti nekada vežbao romantiku na tvojoj lepšoj polovini?
Na primer, ako nekada ustaneš pre nje i moraš da kreneš van, da joj ostaviš poruku ili neku sitnicu na stolu koja će je raznežiti i nasmejati kada se probudi?
Kako je to prošlo?
Retko koja zena to ceni.Romantičan muškarac ne mora da znači da je staromodan ili dosadan i da se ne pojavljuje bez ruže u ruci.
On samo obraća pažnju na sitnice, i verbalno i svojim gestovima stalno izražava bliskost, trudi se da se žena pored njega oseća sigurno i voljeno. Ume da razgovara o emocijama. Stalno ulaže trud da smisli nešto za šta zna da će obradovati lepšu polovinu, jer zna šta je čini srećnom.
Retko koja žena to ne voli.
Ubediće te Mita da su sve žene iste, da mrze nežne muškarce i da vole da budu pored nasilnika koji ih maltretira.Ja ne mogu pomoci
Ne smem protiv Mite, ubedice me opet da se malo odmorim![]()
Ubediće te Mita da su sve žene iste, da mrze nežne muškarce i da vole da budu pored nasilnika koji ih maltretira.
I mene je umalo ubedio.![]()
Nego šta je?
Žene, upomoć