Gde su romantični muškarci?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sto sam stariji sve manje me interesuje da budem romantican (sta god to bilo). Mozda ako sretnem istu. Jel ulopse iko cuo za romanticnu zenu, mislim ona koja daje romantiku i pravi stimung a ne samo ocekuje?.
Cinili su se me strankinje mnogo privlacnije u tom smislu nego nase. Ali i jedne i druge, od nekih koje sam znao, iako na izgled normalne, zavrsile su sa narkomanima, teskim psihopatama, nasilnicima, pijandurama, sada razvedene. Necu vise ni da pokusam da shvatim zasto je tako i sta privlaci zene ali romantika sigurno nije.

Romantičan muškarac ne mora da znači da je staromodan ili dosadan i da se ne pojavljuje bez ruže u ruci.

On samo obraća pažnju na sitnice, i verbalno i svojim gestovima stalno izražava bliskost, trudi se da se žena pored njega oseća sigurno i voljeno. Ume da razgovara o emocijama. Stalno ulaže trud da smisli nešto za šta zna da će obradovati lepšu polovinu, jer zna šta je čini srećnom.

Retko koja žena to ne voli.

mislim da žena inspirira partnera svojim ponašanjem kako da se on ponaša prema njoj. Ako vidi da je partnerica nježna, mazna ženstvena mislim da će on imati potrebu biti romantičan i kavalir. Isto tako ako je žena vulgarna, rabijatna isl naravno da se on neće niti potruditi da bude romantičan jer to nema smisla...

Ovo i meni prođe kroz glavu kad sam video temu...

Radi se o erama i epohama to nema veze sa zenama ili muskarcima u smislu da je neko kriv od njih,da to neko shvatti bolje, zamisli da si rodjen neke 1890 e godine najbolje godine zivota ti prolaze od 1910 do 1950 godine kada su ratovi krize,kada senzibilitet muskaraca koji su vidljivi imaju status u drustvu je mali,sirov itd imaju zene,status itd a era losa izasna krize ratovi itd.I onda kada se javlja velika epoha 1960 ih,1970 ih i 1980 ih ti si onda starac a ta omladina sto zivi tu epohu tjera ti suze na oci jer su oni ono sve sto si ti htio da imas oko sebe neke 1910 e godine npr itd, a tada nisi imao te ljude tu energiju oko sebe i te zene itd

Epoha od 2005 pa koja ce trajati do kraja ekonomske krize je bijedna i mala epoha koja za 100 godina nece biti ni pominjana u knigama,razgovorima ljudi itd,a jako tuzna i mala era.E sada i ta epoha ima svoje sampione kao i svaka epoha

To sam odavno shvatio,da je doslo novo vrijeme jako ruzno i nebitno i da novi senzibilitet osvaja sve segemente jendog drustva

Poslednja izmena:
Da li danas postoje romantični muškarci ? :heart:
504074773_122206792394088736_4909635738653488596_n.jpg

Ne postoji definicija.
Како не постоји? 🤔

Романтика је умеће изражавања љубави.

Бити романтичан значи да 1) умеш да покажеш да волиш на начин који друга страна разуме, и 2) релативно често то радиш.

Ustaljeni šabloni koje čitamo u ljubavnim romanima ili gledamo po ljubavnim komedijama.
Mito, jesi li ti nekada vežbao romantiku na tvojoj lepšoj polovini?

Na primer, ako nekada ustaneš pre nje i moraš da kreneš van, da joj ostaviš poruku ili neku sitnicu na stolu koja će je raznežiti i nasmejati kada se probudi?

Kako je to prošlo?

Romantičan muškarac ne mora da znači da je staromodan ili dosadan i da se ne pojavljuje bez ruže u ruci.

On samo obraća pažnju na sitnice, i verbalno i svojim gestovima stalno izražava bliskost, trudi se da se žena pored njega oseća sigurno i voljeno. Ume da razgovara o emocijama. Stalno ulaže trud da smisli nešto za šta zna da će obradovati lepšu polovinu, jer zna šta je čini srećnom.

Retko koja žena to ne voli.
Retko koja zena to ceni.

Back