Da li ste primetili...

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

Primetila sam suprotno.
Da muškarac koji ima 20 kila viška smatra da devojka sa 5 kg viška nnjega nije dostojna.
Eee, drugo je muškarac, drugo žena.
Žena mora da bude zgodna, a on, savršeni, ima dovoljno drugih kvaliteta
. :aha:

Pre svega, postoji odbrambeni mehanizam.

Mnogo je lepse reci "niko nije dovoljno dobar za mene", nego "niko me nece". Svede se na isto, ali zvuci mnogo lepse.

Svako ima pravo da trazi sta zeli. Jedino je lepo ako je spreman da sam prihvati odgovornost za rezultat. Ako neko kaze "radije cu biti sam nego sa svakim", onda je sve OK dok ne pocne da kuka okolo i smara sto je sam.

Meni je postenije kad neko kaze (sto je retko) "to je bio moj izbor, stojim iza toga, nema kuknjave".

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

iskreno nikad nisam imao problem da smuvam devojku koju hocu ,nekazem da su veze bile idealne ,neke jesu neke nisu ,ali taj prvi utisak je bio u moju korist . . .Mislim neznam sta znaci imati sve trbusnjake ,a pritom biti ruzan kao konj ,mislim da je uglavnom poenta biti normalan ,lepo gradjen,bez nekih ekstrema . . .to je kao kad bih ja merio grudi devojkama ili duzinu nogu ,pa kojoj fali 1cm u duzini ta nevalja ..nisam nailazio na takve ,uglavnom se gleda opsti utisak ,da nisi debeo ,da si simpatican i da si smeker ,e sad ako neka ima neke prohteve pride ,onda je psiho ...:mrgreen:

Back