gost 224060
Aktivan član
- Poruka
- 1.562
daklem ovog:
![]()
pih, 'bem ti, znaci bmw mi nece sada puno pomoci?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daklem ovog:
![]()
ferrari je beba za ovu masinu SL600
![]()
gde gde ?
e od sad ovo gotivim, još je i lepši![]()
Nema trunke istine u tome..odbijaju one sve redom bez ikakvih kriterijuma jer imaju manjak samopouzdanja..mislim ako im iko prilazi uopste..onda su tako kivne na sve redom i uvek imaju antiprotivan odgovor sta god ih pitali prave se pametne
Ne treba druge učiti da svoje kriterijume oblikuju prema našim mogućnostima... ako neko visoko leti, to ne znači da je njemu previsoko, možda mu je baš potaman!
...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?
znaci ne poznajem muskarca...ma koliko ruzan debeo zgoljav glup prosecan ili neupadljiv bio a da ne zeli da hebe supermodela koja reklamira ves![]()
Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.
I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.
Ala, napravih celu filozofiju od ovoga... necu vise danas, obecavam
![]()
ja mislim da je zenama previsoko misljenje o sebi samo odbrambeni mehanizam
bolje to nego da budes neki crv od zene
toliko su krhke zenske duse polomljene i izlomljene muskim kritikama i zahtevima da vise od muke ne znaju sta da rade i moraju da misle visoko
ili to ili smrt. samo trenutak nepaznje i ranjivosti i to je automatski znak za muskarca da napadne kao hijena svojim gnjobavlukom
da zamera, da komentarise, da zamera, da trazi, da zamera, da postavlja kriterijume, da ostavlja, itd
razumes
andjeli&demoni i svetski sampioni
a svaka je nesigurna. bar ponekad
ferrari je beba za ovu masinu SL600
![]()
I sad te krhke i nesigurne treba da ebe Ešton Kučer da im vrati samopouzdanje.
pa ne moze Eston da j ebe celu planetu
Jeste videli nekad da lik sa keshom u nekom skupom autu ne vozi kraj sebe neku dobru zensku? Ja nisam. Ma kako on izgledao.![]()
Ali zenskice to ne znaju, zar ne?![]()
Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.
I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.
Ala, napravih celu filozofiju od ovoga... necu vise danas, obecavam
![]()
...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?