Da li ste primetili...

daklem ovog:

2009-ferrari-california-convertible.jpg

pih, 'bem ti, znaci bmw mi nece sada puno pomoci?! :sad2: :lol:

Nema trunke istine u tome..odbijaju one sve redom bez ikakvih kriterijuma jer imaju manjak samopouzdanja..mislim ako im iko prilazi uopste..onda su tako kivne na sve redom i uvek imaju antiprotivan odgovor sta god ih pitali prave se pametne

Odlično formulisano.
Ne važi za sve ribe, ali važi za minimum 80% onih koje nisu ni strava dobre, a ni skrndelji. U mom kraju ih zovu "polupičqe".

Ne treba druge učiti da svoje kriterijume oblikuju prema našim mogućnostima... ako neko visoko leti, to ne znači da je njemu previsoko, možda mu je baš potaman!

Znaš kako, ja ne znam ni jednu kvalitetnu i ostvarenu ženu koja je single.
Uglavnom su sole one koje imaju 300 mana a svoje komplekse leče odbijajući neke momke, po njima, manje vredne.

Ne smatram da bilo ko sme da nameće nekom kriterijume, međutim kada žena sa 10 kg viška hoće muškarca sa pločicama i idealnim dimenzijama zapitam se da li je to normalno?

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

Da, primetili smo... :lol:

Sve zene hoce nekog nabildovanog balvana :lol: koji ce da ih istaslaci ko prasice, i da ih pri tome lupa keshom po guzi, ali to se tesko desava.... I da ih na kraju ozeni i izdrzava, da ne moraju radit.

Onda kada omatore, i vide da je djavo odneo salu, navataju prvog naivcinu da se makar udaju.

Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.

I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.

Ala, napravih celu filozofiju od ovoga :eek:... necu vise danas, obecavam :zcepanje:

PA to je zato sto su na Balkanu sve zene u disu sponzoruse, samo hoce kesh! :)

ja mislim da je zenama previsoko misljenje o sebi samo odbrambeni mehanizam
bolje to nego da budes neki crv od zene
toliko su krhke zenske duse polomljene i izlomljene muskim kritikama i zahtevima da vise od muke ne znaju sta da rade i moraju da misle visoko
ili to ili smrt. samo trenutak nepaznje i ranjivosti i to je automatski znak za muskarca da napadne kao hijena svojim gnjobavlukom
da zamera, da komentarise, da zamera, da trazi, da zamera, da postavlja kriterijume, da ostavlja, itd
razumes
andjeli&demoni i svetski sampioni
a svaka je nesigurna. bar ponekad

ja mislim da je zenama previsoko misljenje o sebi samo odbrambeni mehanizam
bolje to nego da budes neki crv od zene
toliko su krhke zenske duse polomljene i izlomljene muskim kritikama i zahtevima da vise od muke ne znaju sta da rade i moraju da misle visoko
ili to ili smrt. samo trenutak nepaznje i ranjivosti i to je automatski znak za muskarca da napadne kao hijena svojim gnjobavlukom
da zamera, da komentarise, da zamera, da trazi, da zamera, da postavlja kriterijume, da ostavlja, itd
razumes
andjeli&demoni i svetski sampioni
a svaka je nesigurna. bar ponekad

I sad te krhke i nesigurne treba da ebe Ešton Kučer da im vrati samopouzdanje.

Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.

I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.

Ala, napravih celu filozofiju od ovoga :eek:... necu vise danas, obecavam :zcepanje:

zbog ovakvih(gore) riba nastaju ******.....ako oce ploce neka bleji na groblju ili /cice u kupatilu...musko je musko i nemoz da bude "lep" ako nije jge...ima ima dosta toga , imam 4 ortakinje koje su dovoljno same a i dalje zamisljaju manekena de ce da ih otme...amnan bre,stari ti materica vise ljubavi manje proseravanja i kompleksa jell

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

da ima i takvih
najcheshce prosechne da ne kazemo gabori uvek imaju o sebi visoko mishljenje da su fatalne shtatijaznam

Back