Da li ste primetili...

Zbog nedostatka plocica i ostale keramike nikada nisam odbila momka.ali ako fali drvenarija u glavi..salu na stranu,ja sam ubrala muskarca sa stomacicem,koji sam sada unapredila u pravi stomak,koji volim,dakle,muskarca koji ima tri fejk zuba,jer je leteo kroz sajbnu,ima cvikere,i procelav je..i mnogo je brate sladak.I sta sad..teorija pada u vodu..

PA da kesh i od celavog cini cupavog! :)

Kesh i od debelog ciniti vitkog! :D

A ti si usamljen, nesrecan i tesis se time? :rida: :lol:

JA sam ozenjen i nisam uopste usamljen, ali sam ja nasao super zensku, koja nije kao vecina ljankise i primitivnih sponzorsua iz Smrdije. ;)

Ne bih nikad mogao da budem sa zadrtim devojkama sa Balkana, koje samo misle na kesh... Nisu one krive, to se desava svugda gde je "tranzicija" Rusija, Ukrajina, Kazakhstan, i tako dalje....

Sreca pa sam nasao zeni van toga. :)

JA sam ozenjen i nisam uopste usamljen, ali sam ja nasao super zensku, koja nije kao vecina ljankise i primitivnih sponzorsua iz Smrdije. ;)

Ne bih nikad mogao da budem sa zadrtim devojkama sa Balkana, koje samo misle na kesh... Nisu one krive, to se desava svugda gde je "tranzicija" Rusija, Ukrajina, Kazakhstan, i tako dalje....

Sreca pa sam nasao zeni van toga. :)

Ah da..kako sam zaboravila Smradija je u pitanju i nenormalni ljudi u njoj...ne generalizuj leba ti... :roll:

Ah da..kako sam zaboravila Smradija je u pitanju i nenormalni ljudi u njoj...ne generalizuj leba ti... :roll:

Vidi nije to nista lose, to se desava svuda gde padne standard. :idea: Jednostavo u nedostatku kesha, ljudi se okrecu iskonskim instinktima. Pica pocinje da dobija novu vrednost i tako dalje... Mnogo puta vidjen scenarijo.

A nego sta je nego Smrdija? Da si malo izasla iz tog sela gde zivis i proputovala po Evorpi kao sto sam ja, sve bi ti bilo jasno. :)

Vidi nije to nista lose, to se desava svuda gde padne standard. :idea: Jednostavo u nedostatku kesha, ljudi se okrecu iskonskim instiktima. Pica pocinje da dobija novu vrednost i tako dalje... Mnogo puta vidjen scenarijo.

A nego sta je nego Smrdija? Da si malo izasla iz tog sela gde zivis i proputovala po Evorpi kao sto sam ja, sve bi ti bilo jasno. :)

Naravno da se desava...ali ne znaci da je svima bitan kesh i materialne stvari...kud ja ne naletoh na tu silnu raju...:think: sve zavisi s kim se druzis i kako razmisljas...
Ti mi pricaj o Evropi...:lol:

Je l' bi mogla da pojasniš ovo?

Nepojasnjivo je...moze samo da se oseti...:mrgreen: :p

Je l' bi mogla da pojasniš ovo?

Papagajises ili se potrefilo...:mrgreen:

Zato ces i ostati usedelica! :rotf:

Ko bira - masturbira! :mrgreen:

E idem sada stvarno, ostajte zdravo.

Da, da...birac nadje otirac...bla bla...

Mozda...ako tako treba i desi se kojim slucajem, stojicki cu da glumim usedelicu...:lol:

P.s. Nadam se da te u snu nece napasti mravojedi...:p

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

....ma kamo lepe sreće da zbog pločica ili telesnog viška odbijaju momke,navešću sigurne razloge odbijanja a to su najpre materijalni momenti,to ne mož da omane...
...mogu da se kladim u piće da istinu govorim(tako mi bmw-a)...

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

A kako si ti došla do tog zaključka, kad se ovde vode debate da ribe gledaju samo ćelave trbonje koji imaju keša? :lol: Osim toga ima i muškaraca koji iskreno ne liče ninašta, nemaju baš ni neku pamet a želeli bi pored sebe miss sa mozgom doktora nauka i po mogućstvu da malo govori ...:mrgreen:

....ma kamo lepe sreće da zbog pločica ili telesnog viška odbijaju momke,navešću sigurne razloge odbijanja a to su najpre materijalni momenti,to ne mož da omane...
...mogu da se kladim u piće da istinu govorim(tako mi bmw-a)...

Slazem se, samo ni jedna nece reci tako nego: ne svidja mi se on, neozbiljan je, ili nekako mi je "mekan", ili nije macho, ili tako nesto trece...

A kako si ti došla do tog zaključka, kad se ovde vode debate da ribe gledaju samo ćelave trbonje koji imaju keša? :lol: Osim toga ima i muškaraca koji iskreno ne liče ninašta, nemaju baš ni neku pamet a želeli bi pored sebe miss sa mozgom doktora nauka i po mogućstvu da malo govori ...:mrgreen:

A ne malecka, svaka hoce manekena, koji je uz to jos i papucar, pa da mu moze naredjivati, a da ima kesha, ali posto takav i kada postoji nece ni da je pogleda, onda eliminisu one "nepotrebne" zahteve... :lol:

Back