gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
I sta imamo od toga sto smo primetili? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog nedostatka plocica i ostale keramike nikada nisam odbila momka.ali ako fali drvenarija u glavi..salu na stranu,ja sam ubrala muskarca sa stomacicem,koji sam sada unapredila u pravi stomak,koji volim,dakle,muskarca koji ima tri fejk zuba,jer je leteo kroz sajbnu,ima cvikere,i procelav je..i mnogo je brate sladak.I sta sad..teorija pada u vodu..
I sta imamo od toga sto smo primetili?![]()
PA da zenske cekaju da naidje neki lovarni keshovan, savrsenog izgleda, i potpuno podredjen njihovoj volji da ostanu neudate do 30e, pa zatim nadju bilo kog naivcinu da ih ozeni... Pa zvocaju "dok ih smrt ne rastavi"![]()
A ti si usamljen, nesrecan i tesis se time?![]()
![]()
JA sam ozenjen i nisam uopste usamljen, ali sam ja nasao super zensku, koja nije kao vecina ljankise i primitivnih sponzorsua iz Smrdije.
Ne bih nikad mogao da budem sa zadrtim devojkama sa Balkana, koje samo misle na kesh... Nisu one krive, to se desava svugda gde je "tranzicija" Rusija, Ukrajina, Kazakhstan, i tako dalje....
Sreca pa sam nasao zeni van toga.![]()
Ah da..kako sam zaboravila Smradija je u pitanju i nenormalni ljudi u njoj...ne generalizuj leba ti...![]()
Vidi nije to nista lose, to se desava svuda gde padne standard.Jednostavo u nedostatku kesha, ljudi se okrecu iskonskim instiktima. Pica pocinje da dobija novu vrednost i tako dalje... Mnogo puta vidjen scenarijo.
A nego sta je nego Smrdija? Da si malo izasla iz tog sela gde zivis i proputovala po Evorpi kao sto sam ja, sve bi ti bilo jasno.![]()
Naravno da se desava...ali ne znaci da je svima bitan kesh i materijalne stvari...kud ja ne naletoh na tu silnu raju...sve zavisi s kim se druzis i kako razmisljas...
Ti mi pricaj o Evropi...![]()
Idem da spavam, ajde laku noc i zelim dti da i ti nadjes nekog lovarnog keshovana, koji ce dobro da te taslaci.![]()
Je l' bi mogla da pojasniš ovo?Meni treba sofisticirani divljak sposoban da pokaze ljubav...![]()
Je l' bi mogla da pojasniš ovo?
Je l' bi mogla da pojasniš ovo?
Zato ces i ostati usedelica!
Ko bira - masturbira!
E idem sada stvarno, ostajte zdravo.
P.s. Nadam se da te u snu nece napasti mravojedi...![]()
...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?
...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?
A kako si ti došla do tog zaključka, kad se ovde vode debate da ribe gledaju samo ćelave trbonje koji imaju keša?Osim toga ima i muškaraca koji iskreno ne liče ninašta, nemaju baš ni neku pamet a želeli bi pored sebe miss sa mozgom doktora nauka i po mogućstvu da malo govori ...
![]()
....ma kamo lepe sreće da zbog pločica ili telesnog viška odbijaju momke,navešću sigurne razloge odbijanja a to su najpre materijalni momenti,to ne mož da omane...
...mogu da se kladim u piće da istinu govorim(tako mi bmw-a)...
A kako si ti došla do tog zaključka, kad se ovde vode debate da ribe gledaju samo ćelave trbonje koji imaju keša?Osim toga ima i muškaraca koji iskreno ne liče ninašta, nemaju baš ni neku pamet a želeli bi pored sebe miss sa mozgom doktora nauka i po mogućstvu da malo govori ...
![]()