Da li ste primetili...

Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.

I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.

Ala, napravih celu filozofiju od ovoga :eek:... necu vise danas, obecavam :zcepanje:

Kakvi avioni od riba "ne mogu" da nadju decka - to je bruka... Cak su toliko fine i dobre - da me grize savest, ako mi padne na pamet da ih privodim k bahanalijama... :per:

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

imam dva-tri (6-7:rumenko:) kilograma viška, i baš mi dobro ide. I baš me briga za za takve ribe, u paketu.

Muškarac bez stomaka ko mercedes bez znaka.

Ja nisam to primetila. Ali ja biram sa kim se druzim, pa valjda zato..
A primetila sam da mnoge pristaju da se skrase sa nekim ko ih ne zasluzuje, iz prostog razloga sto su ih ubedili da je sve sto je dobro probrano, previse ocekuju i slicne budalastine..i to mi je bas tuga, tako svesno praviti toliko kompromis, po svaku cenu, daj sta das..

waiting-for-mr-right.jpg

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

uglavnom nemam pojma sta rade druge zene.
a sto bi me i zanimalo..
i da, sta je svrha ove teme, obzirom da si zensko..

Zbog nedostatka plocica i ostale keramike nikada nisam odbila momka.ali ako fali drvenarija u glavi..salu na stranu,ja sam ubrala muskarca sa stomacicem,koji sam sada unapredila u pravi stomak,koji volim,dakle,muskarca koji ima tri fejk zuba,jer je leteo kroz sajbnu,ima cvikere,i procelav je..i mnogo je brate sladak.I sta sad..teorija pada u vodu..

Na njima je da odaberu. :) Ako mogu da budu sa muškarcima koji su atraktivni zašto da gube vreme na one koji im nisu interesantni...

meni se vise cini da muskarci imaju neke sulude kriterijume kad komentarisu, traze zene avione i slicno, a ti od muke pozelis da im kupis ogledalo,posto izgleda da doticno u kuci nemaju...

nisam...
primetio sam da se ovde ekstremno ruzne ribe ponasaju k'o da su uzeli pelcer od hajdi klum...
a ruzne k'o moj kuurac...

meni se vise cini da muskarci imaju neke sulude kriterijume kad komentarisu, traze zene avione i slicno, a ti od muke pozelis da im kupis ogledalo,posto izgleda da doticno u kuci nemaju...

Bravo za komentar... Potpuno se slazem sa tobom... Mislim da je Suza malo zamenila uloge i da to bas rade decaci... Izgledaju sacuvaj Boze, nisu ni za potapanje kupusa a kamoli za nesto drugo ;) a traze savrsene cice... mislim ok mogu samo da ih gledaju, kao sto i rade :):):):)
I da, pre bih bila sa tipom koji ima plocice, tacnije nikada ne bih bila sa nekim ko ima stomacinu... Svima je jasno da je keramika :) mnoooogo lepsa, a ovi drugi nek se tese nekim izjavama bez osnova...

NIje tacno, Bendzi, zna se da su muski kriterijumi bas niski. ;) Znaci da bi neka zenskica bila prsecnom muskarcu dobra, ne mora uopste da bude neka bas, bas. ;)

Zbog nedostatka plocica i ostale keramike nikada nisam odbila momka.ali ako fali drvenarija u glavi..salu na stranu,ja sam ubrala muskarca sa stomacicem,koji sam sada unapredila u pravi stomak,koji volim,dakle,muskarca koji ima tri fejk zuba,jer je leteo kroz sajbnu,ima cvikere,i procelav je..i mnogo je brate sladak.I sta sad..teorija pada u vodu..

Ti ovde jedina ZNAS STA VALJA!

Back