Da li ste primetili...

suza22

Zainteresovan član
Poruka
268
...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

...da mnoge žene imaju previsoko mišljenje o sebi te odbijaju normalne i pristojne muškarce zbog manjka pločica, ili zbog 2-3 kilograma viška ili zbog nekog sličnog razloga? A one same nisu ništa spektakularno, ni po lepoti ni po inteligenciji?

Nema trunke istine u tome..odbijaju one sve redom bez ikakvih kriterijuma jer imaju manjak samopouzdanja..mislim ako im iko prilazi uopste..onda su tako kivne na sve redom i uvek imaju antiprotivan odgovor sta god ih pitali prave se pametne

ne znam za druge, ja gledam svoje kriterijume koji se ne zasnivaju isključivo na fizičkom izgledu. a spektakularna sam za nekog, za drugog nisam, tako da je i to diskutabilno čiji je ukus kakav. :)

Nema trunke istine u tome..odbijaju one sve redom bez ikakvih kriterijuma jer imaju manjak samopouzdanja..mislim ako im iko prilazi uopste..onda su tako kivne na sve redom i uvek imaju antiprotivan odgovor sta god ih pitali prave se pametne

Ne bih se slozila da je manjak samopouzdanja, vise da je kompleks.

I ja sam jednom postavila pitanje, vise konstataciju, da me nervira recenica "Ne mogu da nadjem decka"
Ribe pucaju visoko, jos ako se krecu u drustvu koje je u njihovoj glavi ne uklapa sa onim kakve su one, i zele da se uklope, na taj nacin pokusavaju da nadomeste nedostatak.
Ajde da se grubo izrazim i kazem, dizu sebi rejting preko nekoga kog ce da muvaju, gledaju i sebi stvaraju taj osecaj vrednosti koje nemaju.
Onda se javlja revolt i ne dozvoljavaju prilaz drugim likovima u ocajnickom pokusaju da sebi dokazu nesto.
O primeru konkretnom sam bas danas sa drugaricom pricala. Takve ribe su bas obicno same ostajuci u pokusaju da sebi dokazu vrednost.

Ala, napravih celu filozofiju od ovoga :eek:... necu vise danas, obecavam :zcepanje:

ma zavisi, ima svakakvih riba... uglavnom, one ce raditi ono sto im sami muskarci dopuste... ako dopuste da ih ribe j.ebu, vuku za nos i sprdaju se sa njima, iskljucivo su oni sami za to krivi... to ja primecujem, a sad sto se tice teme... e pa nzm, ja imam plocice, uvek nosim uske majice da se vidi moje zgodno telo, pijem skupa pica i izlazim na fensi mesta da se vidi da imam pare, vozim BMW s5 opremljen po mojoj zelji, matorci su mi kupili samo za mene stan na bezaniji... tako da to bas i nisam primetio... :P :)

Pazi ovo... većina mojih drugarica za kafenisanje je visine preko 180cm dok je moja 170cm. Sve one imaju problem sa muškarcima. Kao eliminatorni faktor u prihvatanju muškarca javlja se visina. Većina njih nije dovoljno visoka da bi one mogle da izlaze sa njima. Prosjek visine mojih momaka je 185cm.
Te moje drugarice za kafenisanju su ustanovile da ja, pošto sam niska, treba da se viđam sa niskim muškarcima dok ove visoke, koji mene privlače, treba da ostavim njima.
Niski niskima, visoki visokima.
E sad... ukoliko ja imam prolaz i kod visokih, vrlo zgodnih muškaraca, i ukoliko u ovom momentu želim intelektualno jakog i ostvarenog muškarca... zar treba da pravim kompromis družeći se sa meni nedovoljno poželjnim, jer drugarice za kafenisanje ne mogu bez kompromisa... iako sma ja ništa spektakularno?

Ne treba druge učiti da svoje kriterijume oblikuju prema našim mogućnostima... ako neko visoko leti, to ne znači da je njemu previsoko, možda mu je baš potaman!

ima toga kolko hoces ali ne samo zbog fizickog izgleda.....ali ne mislim samo da devojke tako gledaju, mozda ipak vise nego momci ali to je kompleks nize vrednosti u glavi! nista drugo....

pa sta znam svako ima pravo na svoje kriterijume...i da se drzi njih
na kraju krajeva ne mozes sve da prihvatis jel da bilo bi malo idiotski :lol:

heh hebi ga sta je normalno i pristojno...ono sto tebi jeste nekom drugom ne mora biti...ali cinjenica jeste da tvoji arsini ne moraju biti univerzalni

ja jos uvek verujem u hemiju...i tek uvezbavam donosenje te odluke na svesnom nivou

napraviste vi pofinu filozofiju od ovoga, bogami... :D ma ljudi, danas je sve iskomercijalizovano, da se ne lazemo, pa tako i ljubav... tu je dosta faktora u igri, a osnovne kodekse i norme koje nam drustvo u celini namece se transponuju na nas i mi nesvesno te norme prisajedinimo sebi i ponasamo se u skladu sa njima... jer, zasto bi bas ti ili ja bili oni koji ce strcati od ostalih i biti drugaciji... ta vremena su iza nas... hbg, i meni je pomalo zao, al' je tako... :P :) pametno receno, a?! :D :D :D

napraviste vi pofinu filozofiju od ovoga, bogami... :D ma ljudi, danas je sve iskomercijalizovano, da se ne lazemo, pa tako i ljubav... tu je dosta faktora u igri, a osnovne kodekse i norme koje nam drustvo u celini namece se transponuju na nas i mi nesvesno te norme prisajedinimo sebi i ponasamo se u skladu sa njima... jer, zasto bi bas ti ili ja bili oni koji ce strcati od ostalih i biti drugaciji... ta vremena su iza nas... hbg, i meni je pomalo zao, al' je tako... :P :) pametno receno, a?! :D :D :D

jeste, ja se zaljubljujem isključivo u vlasnika Ferrarija California convertible :mrgreen:

daklem ovog:

2009-ferrari-california-convertible.jpg

pa to je njihov problem iliti modus operandi...a svi cemo jednog dana biti zbrchkani starci :lol:

Back