Nisam video nista neznije i uzbudljivije od dve zene koje vode ljubav, a pri tome su prijateljice.To je sasvim u redu, rado se toga secam ili sto neko rece:"volim sex i rado ga se secam"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:da!!! ali ne onako u zenskom fazonu, osecajno, mazno, sa puno price i razumevanja...nego bre pravi sex.
C,c,c...Zasto svakim tvojim postom sve vise sticem utisak da si zalutao...???mario80:anakin:da!!! ali ne onako u zenskom fazonu, osecajno, mazno, sa puno price i razumevanja...nego bre pravi sex.
hermafroditu sagorelog mozga ubi se odma![]()
	Peta W.:C,c,c...Zasto svakim tvojim postom sve vise sticem utisak da si zalutao...???mario80:anakin:da!!! ali ne onako u zenskom fazonu, osecajno, mazno, sa puno price i razumevanja...nego bre pravi sex.
hermafroditu sagorelog mozga ubi se odma![]()
![]()

uvek :? pa dobro bas ne uvek 
ops: ima jos dobrih kombinacija 8) .
ops:
  Sve se zavrsilo poljupcem... 8)Peta W.:Ha,ha...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
Sorry na konkurenciji...necu vise... 8) 8) :wink:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHHAHAPeta W.:Ha,ha...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ana marija:hm a kako da znam ako ne probam,
primer: kako da znas da li ti se svida cokolada sa lesnicima ako je nikad nisi okusio![]()
-da to nas sve cini srecnimaNorthern_Lady:ana marija:hm a kako da znam ako ne probam,
primer: kako da znas da li ti se svida cokolada sa lesnicima ako je nikad nisi okusio![]()
Kada si saznala da ti se dopadaju muskarci sigurno nisi postavljala ovo isto pitanje,nego si komentarisala da li je neki decko lep ili nije.Tako je isto i sa devojkama.Poenta nije u tome da probas pa da se odlucis,biti lezbejka je stvar prirode,a nikako odluke.Svi koji misle drugacije lazu.Ima mnogo laznih lezbejki.
Na svu srecu ja nisam od njih

Lose ti se cini...jagodica:lady..a bash nikad nikad nisi htela da probash sa tipom_? ili jesi? meni se cini da se jedan deo zena deklarise kao lezb zbog neuspeha sa suprotnim polom.. iz norveske si?
Northern_Lady:ana marija:hm a kako da znam ako ne probam,
Kada si saznala da ti se dopadaju muskarci sigurno nisi postavljala ovo isto pitanje,nego si komentarisala da li je neki decko lep ili nije.Tako je isto i sa devojkama.Poenta nije u tome da probas pa da se odlucis,biti lezbejka je stvar prirode,a nikako odluke.Svi koji misle drugacije lazu.Ima mnogo laznih lezbejki.
Na svu srecu ja nisam od njih
senzual021:medmedena:ma pozelela sam sto puta ali nikako da probam....iam li neko ovde ko ce da mi ispuni zelju..neka se javi
cao![]()
![]()
![]()
Northern_Lady:Mogu ti odmah reci da tvoja postavka cele stvari iz moje perspektive izgleda prilicno hmm,bedno.
Jer spavati sa devojkom,nije kao sto se uvek misli,to jest lezbejstvo nije nikako zasnovano na sexu,daleko od toga.U redu je ako te ona privlaci,ali ako je to samo na seksualnom nivou,zaboravi sve to.Ne pravi sebi probleme.
Jako vlada pogresno misljenje o nama,ali ipak moram priznati ipak je tacno,da mnoge lez samo traze sex,ne gledajuci nigde emocije,ali ja licno,koja sam lez ceo moj zivot,ja gledam prvo normalnu stranu ljudske licnosti,pa tek onda ako ima izgleda da je to ono pravo,onda se upustam u sex.Ali takav izlet,takve avanturice,ne mogu postovati ni u kom slucaju (to je ono sto ja najvise zameram ostalim lez sto su previse bahate i povrsne).
Zato drzi se tamo gde jesi,jer ako jednom probas,ne znam kako ces se osecati posle,sta ako tu osobu posle ne mozes da pogledas u oci?Sta ako ti se svidi,i hoces jos,ali se opet dvoumis da li da nastavis sa time?
 Peta W.:Ha,ha...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()