DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Hahahahahahahha, al' smo danas dobro raspoloženi :wink:Gazdarica:Da im uvali tush...?DellBoy-011:nisam pratio celu temu, sad upadoh, kad ono: dve pod tushem, i sta normalan covek prvo da pomisli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahahahha, al' smo danas dobro raspoloženi :wink:Gazdarica:Da im uvali tush...?DellBoy-011:nisam pratio celu temu, sad upadoh, kad ono: dve pod tushem, i sta normalan covek prvo da pomisli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hhhuhhhGazdarica:Da im uvali tush...?DellBoy-011:nisam pratio celu temu, sad upadoh, kad ono: dve pod tushem, i sta normalan covek prvo da pomisli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Probaj i ti...

a šta češ ti raditiIncognito:Evo, dajem vam moj tus... ali gazdinka obavezno da povedes blondiku sa sobom...![]()

da nešto mi inco rajka radodajka danas... a meni prodaje priču da je sebičan što se tiče meneGazdarica:Ajmo sele, dok jos ponuda traje, da se "potushiramo"...![]()

Ma, darezljiv je kad su zene u pitanju...blondi:da nešto mi inco rajka radodajka danas... a meni prodaje priču da je sebičan što se tiče meneGazdarica:Ajmo sele, dok jos ponuda traje, da se "potushiramo"...![]()
![]()

ops:blondi:da nešto mi inco rajka radodajka danas... a meni prodaje priču da je sebičan što se tiče mene![]()
pile još nisam čula šta bi ti radio?Incognito:

blondi:pile još nisam čula šta bi ti radio?![]()

ufff što ja volim da igram tabličaGazdarica:Ma, darezljiv je kad su zene u pitanju...blondi:da nešto mi inco rajka radodajka danas... a meni prodaje priču da je sebičan što se tiče meneGazdarica:Ajmo sele, dok jos ponuda traje, da se "potushiramo"...![]()
![]()
Sto ne bi bio, kad zna da ces opet njemu da dodjes, zbog keca koga ima u rukavu... Ovajjj, u gacama...![]()

Hmm, jos kako ti precizno bacas, garant bih ja umjesto u narucju, zavrsila na necemu drugom...Incognito:blondi:pile još nisam čula šta bi ti radio?![]()
pozvao bih o_p-a, onda uleteo pod tus, zgrabio gazdinku i bacio je o_p-u u narucje, a tus, zid, i plocice na istom bi ostale samo nase![]()

pa rekoh ja za tabliče potrebno četvoro... da se uparimo ja i seleIncognito:blondi:pile još nisam čula šta bi ti radio?![]()
pozvao bih o_p-a, onda uleteo pod tus, zgrabio gazdinku i bacio je o_p-u u narucje, a tus, zid, i plocice na istom bi ostale samo nase![]()
i ti i op 
mislim ovi parovi moraju da budu radi topicablondi:pa rekoh ja za tabliče potrebno četvoro... da se uparimo ja i selei ti i op
![]()
Huhuhu, zamisljam ih sad kako su se s guzom nazad stisnuli uz zid, u cosku kupatila...blondi:mislim ovi parovi moraju da budu radi topicablondi:pa rekoh ja za tabliče potrebno četvoro... da se uparimo ja i selei ti i op
![]()
![]()

blondi:pa rekoh ja za tabliče potrebno četvoro... da se uparimo ja i selei ti i op
![]()
...
... Dobro gadjam hehe... znala sam ja da češ se predomislitiIncognito:blondi:pa rekoh ja za tabliče potrebno četvoro... da se uparimo ja i selei ti i op
![]()
ih... pa to bi vec bilo nas osmoro![]()
![]()
...
neeeeee... ozbiljno sam egoista sto se tebe tice... necu da te delim sa nicim...
A gazdinka, pa bacicu te ja tako da padnes na ono sto ti volis![]()
![]()
... Dobro gadjam
![]()
mada ne bi ni ja tebe dala op-u Srecom pa cu biti spremno docekana... Ima se, moze se...Incognito:A gazdinka, pa bacicu te ja tako da padnes na ono sto ti volis![]()
![]()
... Dobro gadjam
![]()

Gazdarica:Srecom pa cu biti spremno docekana... Ima se, moze se...![]()

S obzirom na snagu kojom ces da me bacis tamo, ne sumnjam da ce prepreke u momentu biti probijene...Incognito:Gazdarica:Srecom pa cu biti spremno docekana... Ima se, moze se...![]()
Pa ti se bese zalila kako to ne ide bash tako lako![]()
![]()
![]()
![]()

je je i ja se radujem toj snazi koja če me priklještiti uz zidGazdarica:S obzirom na snagu kojom ces da me bacis tamo, ne sumnjam da ce prepreke u momentu biti probijene...Incognito:Gazdarica:Srecom pa cu biti spremno docekana... Ima se, moze se...![]()
Pa ti se bese zalila kako to ne ide bash tako lako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

blondi:je je i ja se radujem toj snazi koja če me priklještiti uz zid![]()

:shock: nego???Incognito:blondi:je je i ja se radujem toj snazi koja če me priklještiti uz zid![]()
... i ne samo prikljestiti![]()