A ja cu u letu poceti da vicem - op, op, op...
Pa onda - opa, opaa, opaaa, ohhhhh opaaaaaaaa...Mmmmm, op, opaaaaaaaa...
ops: 8)
Pa onda - opa, opaa, opaaa, ohhhhh opaaaaaaaa...Mmmmm, op, opaaaaaaaa...
ops: 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops: 8)
Peta W.:Ha,ha...Kako za koga... :wink:Elmer:Peta W.:Da,sa tom razlikom sto ja nisam pisala elaborat o tome,vec sam jednostavno ispunila tu zelju!![]()
Dajte,ljudi pa nije to bas toliko cudno koliko vam izgleda... :wink:
Peta W. to je cudno i nije normalno.Da je normalno onda bi u prirodi i zivotinje radile tako nesto.Posto zivotinje to ne rade sledi da takva ljudska aktivnost nije plod potrebe vec hira.
Postujem tvoje misljenje,ali ja ne vidim nista lose u tome...:wink:
Pozz![]()
:wink:

viktoija:Molim vas za iskreni odgovor.Nikad nisam do sad ali imam jaku zelju!ops:
normalno je ono sto je opste drustveno prihvaceno kao standard.... bzzzzzzzzzzzzzGia:I hoce li mi neko konacno definisati kraljni kriterijum "NORMALNOG"?! Bez pozivanja na religiju, nauku, knjizevnost, trendove, antiku, medicinu...Sveobuhvatnu derfiniciju koja moze da se primeni posmatrano sa aspekta svih gore anvedenih oblasti covekovog postojanja.
Pretty please[/i]
ops:
ops:
ops:
cavalli:Pozelela i probala![]()
Naravno decake vise volim, ali zensko telo je ipak mnogo vise seksipilnije, zenska lepota je mnogo lepsa, jednostavno nasa tela su puna neodoljivih oblina...ma znate vec i sami
![]()
:wink:
viktoija:Molim vas za iskreni odgovor.Nikad nisam do sad ali imam jaku zelju!ops:
medmedena:ma pozelela sam sto puta ali nikako da probam....iam li neko ovde ko ce da mi ispuni zelju..neka se javi
cao

Elmer:Peta W.:Da,sa tom razlikom sto ja nisam pisala elaborat o tome,vec sam jednostavno ispunila tu zelju!![]()
Dajte,ljudi pa nije to bas toliko cudno koliko vam izgleda... :wink:
Peta W. to je cudno i nije normalno.Da je normalno onda bi u prirodi i zivotinje radile tako nesto.Posto zivotinje to ne rade sledi da takva ljudska aktivnost nije plod potrebe vec hira.

Savetnica:Odakle vam tolika zelja? I sa kojim zarom pricate o tome....
, pa naravno da je uvek privlacnija neka 'egzotika', nesto sto do sada nisi radio i sto ti se ne nudi bas svaki dan...
, hajde probaj ribu