Da li ste pozelele bar jedamput da vodite ljubav se devojkom

• Začetnik teme Začetnik teme viktoija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi su jedina stvorenja koja u sex ubacuju emocije, a zene to od ljudi rade najvise. Zenska prijateljstva su uglavnom suptilnija i emotivnija od muskih. Cucete da zena kaze za drugu zenu da je lepa ali necete tako cesto cuti muskarca da kaze kako je drugi muskarac lep, zgodan, vec da (u najboljem slucaju) cool izgleda ili "znas kako je razvijen faca" pokazivajuci na nekoga. Zato mislim da su lezbijke nekako normalnija pojava od gay-eva. Mada opet ne mislim da su ok.
Ovo je neko moje misljenje..............

Peta W.:
Elmer:
Peta W.:
Da,sa tom razlikom sto ja nisam pisala elaborat o tome,vec sam jednostavno ispunila tu zelju! :P
Dajte,ljudi pa nije to bas toliko cudno koliko vam izgleda... :wink:

Peta W. to je cudno i nije normalno.Da je normalno onda bi u prirodi i zivotinje radile tako nesto.Posto zivotinje to ne rade sledi da takva ljudska aktivnost nije plod potrebe vec hira.
Ha,ha...Kako za koga... :wink:
Postujem tvoje misljenje,ali ja ne vidim nista lose u tome... :P :wink:
Pozz :P

Znaci, opet! Meni apsolutno nije jasno zasto su svaciji(onih koji imaju problem sa gay ljudima) omiljeni argument zivotinje?! :x To i produzetak vrste...Promenite plocu vec jednom!
Takodje, ona sranja da je to hir ili in ili potreba da se bude drugaciji mozda mogu da se primene kod slavnih i zaludnih, ali u realnom svetu u kome mi zivimo, jock! To nije stvar izbora! I kod vecine je to veliki problem sa kojim moraju da se izbore jer im je sredina tako nametnula!
I hoce li mi neko konacno definisati kraljni kriterijum "NORMALNOG"?! Bez pozivanja na religiju, nauku, knjizevnost, trendove, antiku, medicinu...Sveobuhvatnu derfiniciju koja moze da se primeni posmatrano sa aspekta svih gore anvedenih oblasti covekovog postojanja.
Pretty please :evil:

viktoija:
Molim vas za iskreni odgovor.Nikad nisam do sad ali imam jaku zelju! :oops:

Nikada nisam pozelela,jer me dragi zadovoljava.On je najdivnije stvorenje, voditi ljubav sa njim je pravo uzivanje.Ne bi ga menjala ni za drugog muskarca a kamoli za devojku.Kako zensko, moze zensko, da zadovolji vise od muskarca? To mi nije jasno? :roll: Muskarac, muskarca ide nekako ali zena zenu.....? :roll:

Gia:
I hoce li mi neko konacno definisati kraljni kriterijum "NORMALNOG"?! Bez pozivanja na religiju, nauku, knjizevnost, trendove, antiku, medicinu...Sveobuhvatnu derfiniciju koja moze da se primeni posmatrano sa aspekta svih gore anvedenih oblasti covekovog postojanja.
Pretty please :evil: [/i]
normalno je ono sto je opste drustveno prihvaceno kao standard.... bzzzzzzzzzzzzz

d1...Al' si joj objasnio,svaka ti cast!!
ole.gif

viktoija:
Molim vas za iskreni odgovor.Nikad nisam do sad ali imam jaku zelju! :oops:

Ne, nisam pozelela nijednom! Isuvise mi je lepo sa muskarcima da bih uopste i razmisljala o nekim drugim kombinacijama.
Nazovite me staromodnom ili kako god ali ja to posmatram ovako: Zena sa zenom, to je vec svima izgleda OK. Muskarac sa muskarcem, u mnogim sredinama vec i to postaje OK... Sta je sledece: covek sa zivotinjom? Da li ce i to jednog dana biti OK ?

Elmer:
Peta W.:
Da,sa tom razlikom sto ja nisam pisala elaborat o tome,vec sam jednostavno ispunila tu zelju! :P
Dajte,ljudi pa nije to bas toliko cudno koliko vam izgleda... :wink:

Peta W. to je cudno i nije normalno.Da je normalno onda bi u prirodi i zivotinje radile tako nesto.Posto zivotinje to ne rade sledi da takva ljudska aktivnost nije plod potrebe vec hira.

samo da primetim da zivotinje ne ubijajaju jedne druge bez razloga, a ljudi to rade, i to je prirodno ili u prirodi , elmere crni sine sta pricas?

Back