Slomio sam nogu, pa sam u gipsu...Kakva su vasa iskustva? Svaki savet mi je dobrodosao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji deo noge si slomio....opisi malo...?
Tibiu i fibulu, potkolenica,iznad zgloba.
Milose, koliko imas godina?
mozda zvuci morbidno, ali lepse je slomiti, nego istezati ligamente. bila sam dva puta u gipsu, pardon longetni i mislim da je za takvu vrstu povrede kao kod mene alternativa znacajniija u izlecenju. I kretanje sto PRE!
Ako se bavis sportom, odvajanje od terena i uopste od bilo koje aktivnosti tesko pada, pa te i vuce da se sto pre oporavis. Vidi se da ti je stalo da opet budes u akciji(da se lomis)ali samo ako si stalno i aktivan, dakle u kontinuitetu, za razliku od nekog ko je antisportista, iste povrede koje bi zadobio, mnogo brze se oporavljas ti. To ne znaci da ne treba da saniras do kraja! pozz
Tibiu i fibulu, potkolenica,iznad zgloba.
Ti ko da su tuđe, sunce ti poljubim.jesam, ruke, dva puta....:
30, mator sam.... Kako znas sta je lepse? Jel si se ti to dva puta lomila ili istezala ligamente? Kako crno kretanje sa ovolikim gipsom?
Zanima mene!Jesam, isto to što i ti.
Mesec i po dana gipsa, čizmica do kolena. strogo mirovanje, .posle toga, vedžbe, vedžbe...
Ako te zanima kako da napraviš narodni lekić bogat kalcijumom, javi se na pp.
jesam, ruke, dva puta....posle izvesnog vremena pochinje sve da te svrbi a ne mozesh da dohvatish odredjena mesta , e u tom sluchaju uzmesh igle za pletenje ili vec nesto tako tanko a dugachko, provuchesh kroz gips i cheshesh se![]()
Jesam, isto to što i ti.
Mesec i po dana gipsa, čizmica do kolena. strogo mirovanje, .posle toga, vedžbe, vedžbe...
Ako te zanima kako da napraviš narodni lekić bogat kalcijumom, javi se na pp.
Jel si ti to dva puta lomila ruke (obe) ili ruku? Trebace mi igla ali dugackaaaa.
obe po jednompa moze i nesto drugo da posluzi shta ti se vec nadje pri ruci ....
Na obe istovremeno.I jel gore imati gips na levoj ili na desnoj ruci?