Da li ste nakad slomili ruku ili nogu i bili u gipsu?

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Al ce ti biti iscrtan i ispisan gips...to svi rade pa kad dodju kod lekara da skidaju ovi se svega nagledaju...ali simp je...Nisam nosila gips ali sam svojevremeno radila na rendgen odeljenju i svakodnevno vidjala one koji su se "skrsili"..ako ti je za utehu ima ih dosta...narocito zimi kad je led...Bitno je da je gips dobro stavljen da nije bilo dislokacije a ako jeste treba da se snimkom utvrdi jel sve na mestu...Kod mladjih ljudi do 35 god ide mnogo lakse to zarastanje dok ovi stariji mogu imati posledice zavisi...noga ili ruka nisu vise sto su bili...pa vezbe trebaju raznorazne i sl...Gledaj pozitivnu stranu toga...imaces vremena ok sedis da procitas mnogo toga da na kompu upoznas nove prijatelje...sve je to zivot...

VitezKojaZmaj

Zainteresovan član
Poruka
360
Ja sam bas proslu sredy slomio dvije kosti iznad zgloba desne ruke, izgrebo lice i ledja, i jos nesta na licu. Sve mi se smiruje :super:.

Ovako je to bilo. Izasao sam sa drugom da setam kera i da pomognem drugarici nesta za Samojeda. Dok smo isli vidjeli smo jednu veliku stranu gdje je bilo mnogo djece koji se sankaju. Pitali smo jednog djecaka da nam da sanke da se spustimo. Sve je bilo super. Onda smo uzeli onaj veliki slauf sto se stavlja kod tockova dampera i krenuli. Prvi put su mi se gace skinule jer sam visio :hahaha:. Sledeci put ja i moj drg smo pitali jednog lika da nas pogura i on je skocio sa nama. Nazalost smo skrenuli sa staza i oni su stigli da skoce sa slaufa dok sam ja odletio u jednu provaliu i opalio od zid neke kuce z:lol: z:lol: . Srecom sad mi je mnogo bolje.