- Poruka
- 89.956
Da li živite samo od plate (ili keve i ćaleta / babe i dede)?
Ili se bavite i dodatnim aktivnostima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,pa rekao sam,,,nešto i van nje,,,Ne može samo od plate.
Teško.,,,pa rekao sam,,,nešto i van nje,,,
,,, ali zavisi i od visine plate,,,kod nekih i pretekne,,,
,,, ali dovoljna da im podmiri,,,kredite i lizing,,,,Teško.
Što veća plata, veći su i zahtevi
Ja bih rekao da je ta cifra u Srbiji nekih 2K evrića mesečno,,, ali dovoljna da im podmiri,,,kredite i lizing,,,,
tih 2K evrića,,, kod mene uzimaju u IT sektor i to sasvim normalno,,,ta 2k evra su dovoljna za normalni život,,,Ja bih rekao da je ta cifra u Srbiji nekih 2K evrića mesečno
Ko pravi te pare u Srbiji i okruženju?tih 2K evrića,,, kod mene uzimaju u IT sektor i to sasvim normalno,,,ta 2k evra su dovoljna za normalni život,,,
,,,ja pričam za radna mesta sa od 5k do 7k evra,,,i plus bonusi,,,
,,,izvršni direktori malo većih firmi i kompanija,,,Ko pravi te pare u Srbiji i okruženju?
Zavisi da li je covek skorman ili ne, nekom je sve malo.Teško.
Što veća plata, veći su i zahtevi
Живим само од плате.Засад ми је ок.Da li živite samo od plate (ili keve i ćaleta / babe i dede)?
Bavimo seDa li živite samo od plate (ili keve i ćaleta / babe i dede)?
Predsednik je kriv za mnogo toga.fali ovde dosta forumaša kojima Predsednik ekskluzivno kriv
ja evo, hvala na pitanju, popunio tiket šta da izvuku na LOTO-u![]()
![]()
Jok ja sam kriv sto precednik gleda kako zuto iz usiju da nam uzmefali ovde dosta forumaša kojima Predsednik ekskluzivno kriv
ja evo, hvala na pitanju, popunio tiket šta da izvuku na LOTO-u![]()
![]()
šta ima tebi da uzme?Jok ja sam kriv sto precednik gleda kako zuto iz usiju da nam uzme
Sredicu i ja tebi sobu 2×3 za podrsku lopovašta ima tebi da uzme?
ionako držiš neprijavljene podstanare.
Ajd me podseti posle 15.03. da pokrenemo postupak prijavljivanja, srediću ti brzo znam ljude.
Od plate, izdavao sam nekretnine vise od 20 godina i rasprodao jos jednu da prodam, cekam penziju i od Septembra da trosim taj novac od prodaje nekretnina i penziju.Da li živite samo od plate (ili keve i ćaleta / babe i dede)?