- Poruka
- 238.919
Ne. U tim trenucima ne gledam na sat.duzinu prosečnog odnosa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. U tim trenucima ne gledam na sat.duzinu prosečnog odnosa?
nema sta, tacan si kao svajcarski sat5 minuta.
Uračunata priprema od 3 minuta
Nekad sam i bržinema sta, tacan si kao svajcarski sat
nemoj tako, samo polako, ko zutio vrat slomioNekad sam i brži
naravno..pjescani sat na 3 min..i samo buljim gledam kad ce da istekne..duzinu prosečnog odnosa?
mudra odluka, moram nabaciti suncani sat da radim istonaravno..pjescani sat na 3 min..i samo buljim gledam kad ce da istekne..
za ovo drugo cu da te tuzim.Kad će da prestanu ove anđelijske klikbejt teme?
... i zašto ne?
blago zeni5 minuta.
Uračunata priprema od 3 minuta
Eeee, pa to se stalno menja.i ciji je?
Šta je dubina? Visina grlića materice?a merili smo bogami i dubine![]()
dubina je nova visinaŠta je dubina? Visina grlića materice?![]()
Dame ciji muskarci ne mogu da izdrze dugo, treba da su ponosne na sebe. To je zato jer su skroz seksepilne , prelepe po svim merilima, eroticno ponasanje u krevetu, senzualni karakter....................pored takve dame-superlative, pravi muskarac nema sanse da izdrzi dugo.duzinu prosečnog odnosa?
ko jos ide sa lenjirom u krevet.Šta je dubina? Visina grlića materice?![]()
bez brige, uci se ceo zivot.................poznata je Ajnstajnova izreka u njegovim poznim godinama "tek sad znam da nista neznam".Vala svasta i jos uvek se iznenadjujem ovde posle x godina![]()
Evo i ti si dobar primer, slazem se.bez brige, uci se ceo zivot.................poznata je Ajnstajnova izreka u njegovim poznim godinama "tek sad znam da nista neznam".
Stolarko jos ide sa lenjirom u krevet.
jesam. Ako to moze reci jedan veliki Ajnstajn , moze i jedan beznacajan mali seljacic a bre Milun.Evo i ti si dobar primer, slazem se.
realno, vidis @Paula ...lako je biti dobar jč pored ruzne devojkeDame ciji muskarci ne mogu da izdrze dugo, treba da su ponosne na sebe. To je zato jer su skroz seksepilne , prelepe po svim merilima, eroticno ponasanje u krevetu, senzualni karakter....................pored takve dame-superlative, pravi muskarac nema sanse da izdrzi dugo.
kad smo bili adolescenti, stariji su nam davali savet , ako oces da dugo izdrzis u kresanju, zazmuri i misli na nekakvu babu.......ni posle sat vremena nece svrsis.realno, vidis @Paula ...lako je biti dobar jč pored ruzne devojke
Nekako je predubok ovaj odgovor.dubina je nova visina
Pa kako da merimo čiji je duži bez lenjira? Ja nosim krojački metar jer tako sam u mogućnosti, ali to je to.ko jos ide sa lenjirom u krevet.
da, usao je preduboko, ali je u isto vreme i na visokoj noziNekako je predubok ovaj odgovor.![]()