Da li ste izbirljive?

klub
300 ljudi
100 ih odma prilazi i pada nicice
znam da zvuci cudno, ali tako je
:hahaha:nemam pojma koji je tvoj problem, ali recimo da imam stav kao sto si ti sada izneo sigurno mi niko ne bi prisao

cao prijatelju

ps, nisam rekla da mi pridje svaki treci u citavom klubu, pa ne moze me ni ugledati svaki treci, nego rekoh, od onih koji me vide, u proseku svaki treci
ako ne zelim da mi niko pridje moram da gledam u pod i po svaku cenu izbegavam kontakt ocima

:hahaha:nemam pojma koji je tvoj problem, ali recimo da imam stav kao sto si ti sada izneo sigurno mi niko ne bi prisao

cao prijatelju

ps, nisam rekla da mi pridje svaki treci u citavom klubu, pa ne moze me ni ugledati svaki treci, nego rekoh, od onih koji me vide, u proseku svaki treci
ako ne zelim da mi niko pridje moram da gledam u pod i po svaku cenu izbegavam kontakt ocima

ti se zazaš ili nisi svesna koliko je glupo ovo što si napisla? :???:

ukoliko nemaš nameru da postaviš svoje rovokativne fotografije kako bismo ti svi poverovali? :think:

ti se zazaš ili nisi svesna koliko je glupo ovo što si napisla? :???:

ukoliko nemaš nameru da postaviš svoje rovokativne fotografije kako bismo ti svi poverovali? :think:
:rtfm:
mislim da ovako otrovne komentare mogu da postave samo vrlo zajedljivi i vrlo zavidni ljudi

pa sta tebe briga sto se ja dopadam muskarcima, nisam kriva za to i ne zelim da pricam na ovaj nacin o tome.. samo sam rekla da ja taj problem nikad nisam imala, tj. da kazem da postoje i neke druge devojke, tj. devojke kojima muskarci prilaze

jeste vi mislili da su takve devojke samo mit?

slike nemam nameru da stavljam, pa ja sam ozbiljna zena, i profesionalno i porodicno
a ne izgledam kao neko sa naslovne strane playboy-a, eto jos jedne tvoje zablude, ako mislis da se muskarci loze na to...

izgleda da ipak ne kapiraš. :eek:

mogla si da napišeš da nemaš takav problem, da ga nisi uopšte zapazile ili štaveć.

evo, ja uopšte nemam problem sa količinom kandidata ali ne sećam se kada sam zbog nekog od njih osetila leptiriće u stomaku ili se ponašala kao da sam opet u pubertetu. dakle, nepoverljivija sam i onaj pubertetski osećaj zablesavljenosti mi nedostaje. ne znam da li je to izbirljivost ali takojekakoje.

(verovatno idalje ne kapiraš, namaveze. :roll: )

Da otvorim ovu temu inspirisale su me cesta medjusobna optuzivanja zena i muskaraca, u kojima se jako veliki broj devojaka zali da se oseca usamljeno jer im momci ne prilaze, pri cemu se izmedju ostalog navodi kao razlog to sto u Srbiji ima jako puno ima devojaka a malo je muskaraca; s druge strane muskarci tvrde da je problem lezi u devojkama,u njihovoj 'napucanosti' i prevelikoj izbirljivosti. Dakle zene, da li ste izbirljive? Da li se vasi kriterijumi menjaju s godinama ili ostaju na istom nivou?

Tvrdim da kriterijumi nemaju nikakve veze sa glumom odbojnosti..narocito sto vecina muskaraca ne lici ninasta kad izadju iz besnih kola a setaju zgodne devojke.

pa naravno da te razumem, ali u prvom postu na temu je autor pricao o prilazenju, a ja prosto nemam neku posebnu zelju da pricam o tome kako sam ja bila strasno tuzna i usamljena dok nisam upoznala svog sadasnjeg muza i kako nista od one druge paznje koju sam dobijala meni nije nista znacilo... mislim, moj zivot je otisao dalje, sada mucim neke druge muke...

To sto znam sta volim,sta mi odgovara,sto zelim da se pored takve osobe osecam udobno,lepo,sigurno,zadovoljno,voljeno..nema veze sa izbirljivoscu vec sa zivotnim stavovima i samopostovanjem..ali da bih odgovorila na temu reci cu..da ..izbirljiva sam..

cao prijatelju

dobro etotako2.0 16V:)))

Ja sam pre braka bila jako izbirljiva.. Sada vise nisam, jer sam IZABRALA!! :)
Svaki put sam smorila sve drugarice sa svojim glupim komentarima o svakom ko mi pridje, a pola njih bi iste sekunde bile sa tako nekim.. :)
Kada sam izlazila pola diskoteke mi je uvek prilazilo, ali uglavnom zato sto svi misle da sam Rada Radenovic, to mi je bilo jako smesno, na kraju sam skapirala da stvarno licimo pa sam ih malo i zezala.. :)
Mislim da covek treba da bude izbirljiv, ne treba da prihvata bilo sta,a pritom da vidi da mu to neodgovara, i da prihvata kompromise samo iz razloga sto je u tom trenutku sam.. To mi je malo glupo!!

Back