- Poruka
- 1.006
nisam clan nijedne stranke, glasam za LDP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uclani se u istu, pa ces promeniti misljenje i izbornisam clan nijedne stranke, glasam za LDP.
ja nisam ni blizu upucena u sve al se druzim sa dsovim omladincima pa ih propitujem.Pa znam. I ja to mislim.
Ali ovde su svi strucnjaci, svi su upuceni u sve, svi znaju sta se u kojoj stranci radi ispod zita a navodno niko nigde nije uclanjen. I onda ispadne da im je to rekao patuljak ili dobra vila
OK je pratiti politiku i ne biti clan stranke ali onda se ne treba upustati u kadrovske rasprave.
Sadasnji omladinci tesko da mogu da skapiraju neke stvari. Mi smo imali drugaciju situaciju, jer valjalo se boriti protiv rezima. Tako da takvih motiva nije bilo. Na zalost, kasnije se sve promenilo.ja nisam ni blizu upucena u sve al se druzim sa dsovim omladincima pa ih propitujem.
nazalost neretko shvatim da ja znam vise od dobrog dela njih
toliko za omladincima,to sluzi uglavnom za lepljenje plakata i maltretiranje ljudi na telefon,a i da bi se posle lakse naso posao![]()
Sadasnji omladinci tesko da mogu da skapiraju neke stvari. Mi smo imali drugaciju situaciju, jer valjalo se boriti protiv rezima. Tako da takvih motiva nije bilo. Na zalost, kasnije se sve promenilo.
A hteli ste nesto reci kanda?Vreme ideala-i jednih i drugih![]()
A hteli ste nesto reci kanda?
Članarina u političkoj stranci?Iskreno - ne znam. Kao učlanila sam se u DS, popunila onu pristupnicu i rekli su da će me zvati naknadno da platim članarinu.
Članarina u političkoj stranci?
Može li neko da potvrdi da se plaća članstvo u DS?
PS: Nisam član nijedne. Bio nakratko (na nedelju-dve dana) član SDU, ali zbog bagre u redovima odustao.
Iskreno - ne znam. Kao učlanila sam se u DS, popunila onu pristupnicu i rekli su da će me zvati naknadno da platim članarinu. Niko nije zvao, ja sam iskulirala totalno, u životu nisam otišla na neki sastanak niti se angažovala na bilo koji način (osim što sam u sopstvenoj režiji bila na nekim mitinzima ali ne kao član stranke). Nemam neku želju da se za sada stranački aktiviram pa se pravim ludaA priznajem da mi uredno stižu neki pamfleti, dobila sam čak i rođendansku čestitku.
Poslednje 2 godine na dan izbora me bude DSSovci (kršeći izbornu tišinu) i podsećaju me da glasam za njih jer sam im na listi sigurnih glasača. Obično taj dan zovu 2-3 puta na mobilni a odakle im broj ne znam ni ja. Sumnjičim drugaricu čiji ćale je u Glavnom odboru a ona aktivna u omladini ali neće da prizna da me je prijavila.
U DS se placa neka simbolicna clanarina, mada retko ko to postuje.Članarina u političkoj stranci?
Može li neko da potvrdi da se plaća članstvo u DS?
PS: Nisam član nijedne. Bio nakratko (na nedelju-dve dana) član SDU, ali zbog bagre u redovima odustao.
Jesam, VMRO DPMNE,5 godina.
Ma makedonci su ok...Oni vole srbe...Ovde se sprovodi propaganda na njih ,al svi koji odu dole,kažu da ih tako nigde nisu dočekali...Praviti od njih neke ''srbomrsce'' je budalaštinaJesam, VMRO DPMNE,5 godina.
Ko mi kaže...Ti si najzatucaniji i najposlusniji sledbenik partije,koga sam slusao u zivotu
p.s-ovo nije uvreda niti namera![]()
S ovom već davno izlizanom nadripatriotskom demagoškom žvakom možda možeš da isfoliraš nekog ko je pola sata na forumu, ili onoga kome je sasvim ispran mozak, kao što je i tebi.Da Milunka Savic zna ko nosi njeno ime i sliku, makar i na forumu, preturila bi se u grobu