- Poruka
- 8.631
broj seksualnih partnera koje ste imali.
Hrabri neka podele
Hrabri neka podele
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ozb il se zezas?Naravno, imam tefter.
tu imam samo par pitanja šta je bio sex a šta ne.. od toga bi zavisio i konačan broj.
3197Izmedju 3 i 97
vazda.. svaku u glavu znam
na sta cu misliti kad omatorim nego na druzenja kad sam bio mlad
ali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju...
mudro zbori paula, zato sam ime svake istegovirao na ledjimaali dobro rece paula..trebalo bi beleziti.. moze demencija sa godinama i nije lepo neku ostetiti i zaboraviti na nju...
pa dobro, lep broj u svakom slucajuZnam tačan broj ali za par njih sam zaboravio ko su...bilo je pre vise od 20god a vecina je bila na jedno vece ili par puta...samo mozda 10 je bilo veza ispunjenih seksom
Ko bata đošamudro zbori paula, zato sam ime svake istegovirao na ledjima![]()
To ide u peting notesa jel se računa samo vatanje
zavisi gde si 'vatoa jel se računa samo vatanje
Ko bata đoša
Marija, lenče, duda...
zaista ne znam brojLovče koliko si ih ti imao...?
au brate 20te su bile ludilo nad ludilima, ne hvalim se, zapravo da mogu da vratim vreme, imao bih samo ozbiljne veze, sad u 30tim mnogo manje, sad imam 34 eto od 30 do sad spavao sam sa, cek da izbrojim, oko 20.Pa koliko je to bilo kad ni približno ne znaš..
.
hvala, valjdaLepo...svaka čast
znači magnet za žene...
Inace slazem se sa tobom....i ja bih da mogu ponovo posvetio se samo ozbiljnim vezama...