pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 156.228
ma 12000 samo za žiceSlično se tripujes da muzika zvuči 12000x bolje jer, jelte, slušaš na spravama od 12000e.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma 12000 samo za žiceSlično se tripujes da muzika zvuči 12000x bolje jer, jelte, slušaš na spravama od 12000e.
Jbt na moje iznenađenje, čujem sve. Od 27Hz do 20k +. Ovo od 27 do 37 više se oseti nego čuje. Puštam na Denon Ceol N7 i Q Acoustics 3030i.
ovo prvo... verovatno si imao sreću da se talas pojačava upravo na mestu gde slušaš. tvoj zvučnik je deklarisan na opseg od 46Hz do 30kHz. enbitno... a to što čuješ 20k, ili imaš 15 godina ili si medicinsko čudo. u sv sl good for you.Od 27Hz do 20k +
A i ovo preko 19kHz je više neki čudan osećaj u glavi nego zvuk.ovo prvo... verovatno si imao sreću da se talas pojačava upravo na mestu gde slušaš. tvoj zvučnik je deklarisan na opseg od 46Hz do 30kHz. enbitno... a to što čuješ 20k, ili imaš 15 godina ili si medicinsko čudo. u sv sl good for you.
Ne razumem. Da li "break in" period ne postoji?
samo kod zvučnika, da se vešanje razmrda i da prosvira low endNe razumem. Da li "break in" period ne postoji?
Da. Iz mog iskustva za zvučnike apsolutno postoji break in period. Novi i razrađen zvučnik su nebo i zemlja u pogledu zvuka.samo kod zvučnika, da se vešanje razmrda i da prosvira low end
ne mora biti nov, kada godinama ne svira ukruti se pa traži par dana tihog sviranja.Da. Iz mog iskustva za zvučnike apsolutno postoji break in period. Novi i razrađen zvučnik su nebo i zemlja u pogledu zvuka.
Apsolutno nisi bacio pare. Cak naprotiv!Zašto misliš da sam bacio pare kada sam kupio Sonus Faber Lumina III?
Nemoj da si...distraktirana.Pa.. mislim da to nema veze sa starenjem. Ne bih sebe nazvala starom, ali oduvek mi je za moje omiljene aktivnosti trebalo tišine, a ne tamo nekog muziciranja i slično.
Prosto je divan osećaj biti nasamo sa sobom i bez mnogo distrakcija, tj. ometača.
Koji čip je u spravi?DAC/Preamp je rucni rad
Badrijev te ispravi.Koji čip je u spravi?
kad ti ga zaglaviBadrijev te ispravi.
Izvinjavam se. Sabre Es9038ProKoji čip je u spravi?
u uputstvu za moje pojačalo ima deo o burn in-u, prodaja magle?samo kod zvučnika, da se vešanje razmrda i da prosvira low end
po mom znanju skromnom srednjoškolskom i po onome što pišu inženjeri i fizičari to je sviranje krcu. eventualno ima smisla da je pojačalo uvek uključeno radi elektrolitskih kondenzatora u napajanju i samo ako ne radi u A klasi. Pojačala u A klasi su uvek vrela nezavisno od toga da li primaju signal i nezavisno od pojačavanja na potenciometru ker oko 80-85 posto energije kod njih odlazi na toplotu a ostali deo ide u zvučnike.
drugar je imao karana na pozajmicu par meseci, ja nisam uspeo da odem da čujem
Jel mozes da ih malo vise odvojis od zidova sa strane? Cuces razliku.Jesu. Stigla su i pojačala Emotiva BasX PT1 i Emotiva BasX A2
Oduševljen sam.
Pogledajte prilog 1428016