Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I samo se smeška u razgovoru sa jednom osobom a sa ostalim ne. Daj ne pravimo se toše. Žena kad se smeška miškarcu to je gotovo uvek flert.Smeškanje prilikom razgovora nije nikakav znak
osim da je osoba fine naravi. Zato i ima dečka.
Hoces da kazes da je isto ako se smeska meni i meliotu,vidis da ipak nema deckaSmeškanje prilikom razgovora nije nikakav znak
osim da je osoba fine naravi. Zato i ima dečka.
E nije u zabludi si.I samo se smeška u razgovoru sa jednom osobom a sa ostalim ne. Daj ne pravimo se toše. Žena kad se smeška miškarcu to je gotovo uvek flert.
Šta reče?Hoces da kazes da je isto ako se smeska meni i meliotu,vidis da ipak nema decka
Jeste!mi uvek ocemo da kawamo!Kako mi žene da prepoznamo kad se vi smeškate zato što ste fini i kulturni a ne zato što flertujete?
Nije svaki smešak ovog sveta upućen flertu
Stvarno, uozbilji se![]()
Finoća nema veze sa smeškanjem. Smeškanje je rezervisano za flert. Postoje osobe koke su fine ali se ne smeškaju, ne odaju nikakve znake flerta. Mnogo mi se ti praviš naivnom.Kako mi žene da prepoznamo kad se vi smeškate zato što ste fini i kulturni a ne zato što flertujete?
Sa takvim noktima da mi pravi gibanicu...
ma samo udri....Koliko je neetički startovati zauzetu devojku (devojka ima dečka ali nije udata) koja daje neke signale flerta, tipa smeška se prilikom razgovora?
muskarac se nikad ne smeska jer je fin i kulturan nego sto hoce *****Kako mi žene da prepoznamo kad se vi smeškate zato što ste fini i kulturni a ne zato što flertujete?
Blagi osmeh ništa napadno.ma samo udri....
a kako se smeska..onako ispod oka decentno ili grohotom kao vidi ovog matorog sto se napalio![]()
samo je kulturna.Blagi osmeh ništa napadno.![]()
Ali zauzeta. Ko garantuje da se sutra neće smeškati nekome drugom a kao navodno sa mnom u vezi?samo je kulturna.
drzi se ti nje..vidi se da je iz fine porodice, ima manire.
Sa takvim noktima da mi pravi gibanicu...
Pfffff
znaci nije tebi problem da tog sa kim je u vezi prevari sa tobom, nego da posle tebe ne prevari sa nekim trecim ..Ali zauzeta. Ko garantuje da se sutra neće smeškati nekome drugom a kao navodno sa mnom u vezi?
sve se vraca, sve se placaTi probaj, ali ako je u vezi i stvarno flertuje, s njom sutra i da budeš iza leđa će i tebi flertovat s drugim![]()